- Konuyu başlatan
kılıçbalığı abi diskleri nasıl düzeltebiliriz
evet başka birşey thor teama gelsen

Mesaj otomatik birleştirildi:
evet başka birşey thor teama gelsen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son düzenleme:
İyide MSR(Microsoft Reserve Partition) UEFI Windows lara özel bir bölüm. XP IA-64 vs UEFI sinde yok ama Vista da gelen bir partition. Kurtarma bölümü yani.Windows 10'u indirip RUFUS ile Disk bölüm düzeni GPT yaparak USB'ye yazdırırsan, olur.
Ekli dosyayı görüntüle 95273
Hatayı kendi kendine çıkarıyorsun. Aslında senin PC ne el koymak lazım. Kötü baktın hep. Takmışsın bir setup da partition oluşturmaya. Emeklerimi çöp ettin. MSR ve EFI System Partition la kafayı bozmuşsun alakasız alakasız. Yardım etmeyi haketmiyorsun. Çözümü kaç kere gösterdim. Benden bu kadar küstüm sana.windows 10 kuracaktım hata veriyor disklerde
Windows 7'nin 7601.24214.180801-1700.win7sp1_ldr_escrow_CLIENT İngilizce olan imajları -MBR/GPT bölümleme tabloları ile hiç uğraşmadan - RUFUS ile yazdırılabilir. Hangi Windows 7 sürümü olduğunu onun için sordum.İyide MSR(Microsoft Reserve Partition) UEFI Windows lara özel bir bölüm. XP IA-64 vs UEFI sinde yok ama Vista da gelen bir partition. Kurtarma bölümü yani.
Anladım sıkıntı yok.Windows 7'nin 7601.24214.180801-1700.win7sp1_ldr_escrow_CLIENT İngilizce olan imajları -MBR/GPT bölümleme tabloları ile hiç uğraşmadan - RUFUS ile yazdırılabilir. Hangi Windows 7 sürümü olduğunu onun için sordum.
@eskehacettepe
Başka konularda da Acronis yazılımı ile uğraşıyordun, o açtığın konularda da sorduğun sorular dışında farklı şeyler yapmaya çalışıyordun. Bu konuda her şey tane tane anlatılmış olmasına karşın bir adım bile alamamış olman normal değil. Sürekli herkesten TeamViewer üzerinden yardım almak istemen anlamsız, TeamViewer ile mi doğdun be kardeşim.