Ucuz ve kaliteli tablet bilgisayar tavsiyesi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trhn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trhn

Asistan
Reaksiyon puanı
21
o kötü işte :S

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bizde isteriz. galaxy tab 10.1 the new ipad almayı ama para yok ışte kindle fire iyi neden burada satılmaz anlamıyorum hsbc den kartımız yok napacaz şimdi bende 2 haftadir araştırıyorum ainol novo aurora 2 ainol flame yada stormax in 9.7 lik modeli ile ilgileniyorum izlemediğim inceleme videosu kalmadı gerçekten parasına göre kat kat iyiler ama bozulursa kim yapar derdi beynimi kurcalıyor

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
o kötü işte :S

Amazon'un soru-cevap kısmında, şimdilik sadece Amerikan İngilizcesini desteklediğini ama birkaç hafta sonra yayınlanacak olan güncellemeyle birlikte 6 dil desteği gelecekmiş. Amerikan İngilizcesi, İngiltere İngilizcesi, Almanca, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca dil destekleri gelecekmiş... Yani Türkçe dil desteği yok. Gelecek gibi de görünmüyor şimdilik... Kendi açımdan söylemem gerekirse, ben Türkçe cihaz kullanmıyorum. Kullandığım bütün elektronik cihazlar İngilizce. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben de tablet arıyorum 210 tlyi geçmicek android 4.0 olacak bellek 1 olcak disk kapasitesi de 8 olcak aaa bide wifisi warya her odadan cekcek sadece modemin oldugunu oda degil hepsinde eger yardımcı olursanız cok mutlu olurum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben ucuz bir tablet alıcam.(yaşım küçük olduğu için. bana yardım eder misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş casperın 599tl lik yeni tableetı çıktı bak hem kaliteli hemde çok pahalı değil

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Arkadasım bence 550 tl felan varsa yum gözünü nexus 7 al bozuk cıkarsa Asus'uun tablet garantili islemci ram vb. süper tam anlamıyla bir oyun canavarı diyebilirim. fiyatı da gold da felan 530tl die hatılıyorum almısken biraz daha kullanışlı olmalı ama bende bi de piranha business tab 7.0 var 187tl ye aldım oyunda nexus 7 kadar olmasa da cok verimli i cihaz diyebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
artes g707 al kullan fuul arttı ful 7 '' inç yeterse bukadar özelik bi arada bulamazsın

tolga343

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aradığınız dizileri en hızlı bulabileceğiniz yer. Hizlitorrent.net
Profesyonel rip grubumuz ile en kısa sürede dizileri sizlerle buluşturuyoruz.
http://hizlitorrent.net

addariyos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya sana tavsiyem bu araşatırmayı bırak içinden çıkamazsın araştırırsan git bir teknosaya al ucuz bir tablet:dirol:

korkmazcakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum piyasada 2.el cok temiz motorola xoom 2 tabletler var hem 10 inch hem sim kartli ben kullandim cok kaliteli bir cihaz hemde 550 tlye elini opturursun

berkay_werty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkincci ellere de güvenmiyorum. 2. el iphone aldım ilk başta çok iyi sonra bi ton sıknıtısı çıktı o yüzden yani. Bu tablet de 200 tl çok uygun,yorumlarını okudum tabletin hepsiburada.com da herkez memnun bidwe buraya sorim dedim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hi-level almayında ne alırsan al demicem
arkadaşda hi-level in 10" inçlik modelini bilmediğin bir tablet almış
2 kez yazılım gitmiş , 1 kez şarj gitmiş 5 aydır elde ama kullanamadım diyo.
ASUS memopad bakabilirsin , ben de ezcool m3 düşünüyorum

trhn

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Biraz geç oldu ama Samsung Galaxy Tab 3 7'' aldım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sana 4 önerim var
acer iconia A1-830
samsung galaxy sm-T210
lenovo idea tab A3000-F
lenovo ideapad flex 59
not: sakın tanınmamış markaları alma!

korisss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar yardim edin yeğenime tablet alicam oyun oynasin yeter ucuz olabilir. 100-199 arasi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
biliyormusunuz benim tablşetim var bozuldu şimdi yok:crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hızlıalda Artes QD1002 şuan indirimde araştır bir hocam. Tavsiye ederim 10.1 ekran fiyat 300 lira