Rexadex
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
malum oyunlar çok pahalı torrent indirip pc ye zarar vermek istemediğimden ucuz oyun yerleri bakmaya karar verdim acaba ne kadar güvenilirler?
Bence yalan. Kimse 500 lük oyunu 10 liraya veremez.malum oyunlar çok pahalı torrent indirip pc ye zarar vermek istemediğimden ucuz oyun yerleri bakmaya karar verdim acaba ne kadar güvenilirler?
Bence yalan. Kimse 500 lük oyunu 10 liraya veremez.
ücretsiz veren sitelerden bahsetmiyorum. zaten aldığınız yer büyük ihtimalle çalmıştır. Burada 500 tl lik oyunu 10 tl ye almaktan bahsediyoruz.Minecraft Premium ücretsiz aldım her şeyini değiştirebiliyorum...
para verip alma o zaman. konuyu daha vazla açarsam ban yerim. 10 liralık oyundan ne çıkacağı belli olmaz. hem bilgilerinide vermiş oluyorsun. kredi kartı vs.ücretsiz veren sitelerden bahsetmiyorum. zaten aldığınız yer büyük ihtimalle çalmıştır. Burada 500 tl lik oyunu 10 tl ye almaktan bahsediyoruz.
Kişiyi karıştırdınız herhalde.para verip alma o zaman. konuyu daha vazla açarsam ban yerim. 10 liralık oyundan ne çıkacağı belli olmaz. hem bilgilerinide vermiş oluyorsun. kredi kartı vs.
olabilirKişiyi karıştırdınız herhalde.
ücretsiz veren sitelerden bahsetmiyorum. zaten aldığınız yer büyük ihtimalle çalmıştır. Burada 500 tl lik oyunu 10 tl ye almaktan bahsediyoruz.
Discord var mıAldığım sitedeki hesaplar Emektar Hesaplar.
Tabiikide gerçek.Ama verecekleri steam hesabında senle beraber 30 kişi olacak.malum oyunlar çok pahalı torrent indirip pc ye zarar vermek istemediğimden ucuz oyun yerleri bakmaya karar verdim acaba ne kadar güvenilirler?
Benle birlikte 30 kişinin oynamasının bana ne gibi zararları olucak?Discord var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabiikide gerçek.Ama verecekleri steam hesabında senle beraber 30 kişi olacak.
Oyundan atarlar seni.Ve hesap askıya alınır direkt.Benle birlikte 30 kişinin oynamasının bana ne gibi zararları olucak?
Oyunu aynı hesaptan oynadığın için bir trol kayıtlarını silebilir.Benle birlikte 30 kişinin oynamasının bana ne gibi zararları olucak?
Online oyun oynamıcam zaten başka sıkıntıları olur mu şimdiOffline hesaplar. Çevrimiçi oyun oynayamıyorsun ve aynı hesabı kullanan 50+ kişi olabilir.
Hesap banlanabilir. Oynadığın oyunda kayıtların silinebilir. Daha ne olsun.Online oyun oynamıcam zaten başka sıkıntıları olur mu şimdi
Alınmaz ki o zamanHesap banlanabilir. Oynadığın oyunda kayıtların silinebilir. Daha ne olsun.
Discord var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabiikide gerçek.Ama verecekleri steam hesabında senle beraber 30 kişi olacak.