fe4rrefrdgdfgfdgdfgdf
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Selamun Aleyküm arkadaşlar , uzatmadan konuya gireyim. Yakın zamanda film sitesi açmayı düşünüyorum , bunun için isimtecsil veya başka sitelerden domain alacağım . Forumu inceledim bazı hosting sitelerine de baktım ama fiyatlar çok pahalı . Benim istediğim zaten .com alan adı 23 Tl civarı bir şey , zaten buna para verdim diyelim ayriyeten hostinge neden 40 tl civarı birşeyler vereyim ki . Benim istediğim normal hosting fiyatı 10 tl civarı birşey yani 33TL ye bu işi bitirebilirmiyim . Wordpress 'li olması lazım zaten. Bu konu hakkında görüşlerinizi Bekliyorum.
NOT: hostinger.web.tr ' de ücretsiz olarak hosting alsam film sitesi için yeterli olurmu ?
Mesela Bazı Sorularım var Onları Yazayım
1)Ekli dosyayı görüntüle 11616 Ekli dosyayı görüntüle 11617
1.resimde fiyatlar oldukça düşük ama sipariş verdiğinizde bunun değiştiğini göreceksiniz
2)Ekli dosyayı görüntüle 11618
mesela burada preminum hostingi seçtik diyelim . Karşınıza çıkacak fiyatlar oldukça yüksek olacak.
3)Ekli dosyayı görüntüle 11620
SALE40 yazdığınız zaman %40 indirim uyguluyor . Bnce yanıltmaca gibi birşey
Arkadaşlar demek istediğimi domaine verecek param var ama hostinge verecek param yok . Buna göre bir hosting önerirseniz sevinirim.
NOT: hostinger.web.tr ' de ücretsiz olarak hosting alsam film sitesi için yeterli olurmu ?
Mesela Bazı Sorularım var Onları Yazayım
1)Ekli dosyayı görüntüle 11616 Ekli dosyayı görüntüle 11617
1.resimde fiyatlar oldukça düşük ama sipariş verdiğinizde bunun değiştiğini göreceksiniz
2)Ekli dosyayı görüntüle 11618
mesela burada preminum hostingi seçtik diyelim . Karşınıza çıkacak fiyatlar oldukça yüksek olacak.
3)Ekli dosyayı görüntüle 11620
SALE40 yazdığınız zaman %40 indirim uyguluyor . Bnce yanıltmaca gibi birşey
Arkadaşlar demek istediğimi domaine verecek param var ama hostinge verecek param yok . Buna göre bir hosting önerirseniz sevinirim.