HRNKC
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
"Rüzgar eken fırtına biçer"
"Rüzgar eken fırtına biçer"
...fakat karşıdaki de makina değil insan. Canı var gururu var.
Saygılar. Hasan.
@WebNick
Üslübumda bir saygısızlık olduğunu düşünmüyorum. ( Ortama göre konuşursun bkz Devlet dairesi örneği o zaman sayın vs. cümleler kullanılabilir. )
Hırs yaptığımı düşünmüyorum. Madem bir konu açıyorsun eleştirilere açık olmalısın her zaman.
Türkiye'nin yönetim şekli demokrasidir. Eğer bir konunun düzeltilmesini istiyorsan çoğunluğun görüşlerini almak en mantıklısı olacaktır. (Anket aç dememin sebebi bu)
Anladığım kadarıyla banlanan bir yakının var ondandır sanırım bu konuyu açış sebebin.
Gereksiz polemik yaratmanın anlamı yok bence.
Hakarete, küfre maruz kalanlar da robot değiller, canı ve gururları var... Sokakta durduk yere biri size yahut annenize-bacınıza küfür ettiğinde de bu kadar anlayışlı mısınız onu çok merak ediyorum...
Forum kuralları gayet basit, insanlar kuralları yıkmaya çalışmasınlar "insan" olsunlar...
Sayın HRNKC,
Dediğiniz gibi benim anama bacıma saydıran olsa sanıyorum bende pek durmazdım.
Sayın HRNKC,
Kimse yanlış anlamasın benim bu laftan gördüğüm yöneticilerin olaya çok sonra müdahil olmaları sonucunda kötü tablolar oluşmuş
Biz duruyoruz işte, modlar küfür mü ediyor ? Yok... Hakaret mi ediyor ? Yok... Canı yananın hakkını birilerine kanat takarak almak bence en nazik yol, çok da güzel bir uygulama... O insanların gururu falanı filanı diyorsunuz, insanlıktan çıkmayı gururlarına yediriyorlar da takılan kanatları mı hazmedemiyorlar...
160.000 üyesi olan bir forum burası, karaktersiz insanlar bir şeyleri baltalamak istiyorlar... Özel mesajla yahut ziyaretçi mesajları bölümünü kullanarak da hakaret edilebiliyor... Yorumlara modlar zaten müsamaha göstermiyor... Yöneticiler kahin olmadıkları için, özel mesajlara ise mesaj ihbar edildiği zaman müdahale ediyorlar...
Olaya mantıklı yaklaşmak vs. diyerek "o da şunun bunun eksiği" diyorsunuz... Bırakın Allah aşkına benimde sitem var kime yetişeceksiniz ? Densizin ne zaman nereden çıkacağını nerden bileceğiz, admin miyiz kahin miyiz biz...