Ücretsiz whatsapp mesajları okuma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nixadz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nixadz

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Selamlar başlıktada gördüğünüz gibi ücretsiz wp mesajları (resimler ve videolarda dahil) okuma programı gerekli.Paralı olsa bile bura ücretsiz indirebileceğim link atarsanız sevinirim.

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Selamlar başlıktada gördüğünüz gibi ücretsiz wp mesajları (resimler ve videolarda dahil) okuma programı gerekli.Paralı olsa bile bura ücretsiz indirebileceğim link atarsanız sevinirim.
Okuma derken resimleri nasıl okumayı planlıyorsunuz?

consifedar

Doçent
Reaksiyon puanı
627
Böyle uygulamalar kullanmak için karşı telefonda da o uygulamanın yüklü olması gerekmekte

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Whatshapp'daki resimleri okumak için henüz teknoloji gelişmedi doğru düzgün yok , onun haricinde OCR scanner giib programlar işe yarayabilir.

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,312
Whatshapp'daki resimleri okumak için henüz teknoloji gelişmedi doğru düzgün yok , onun haricinde OCR scanner giib programlar işe yarayabilir.
neden yardım ediyorsun ki bu tür insanlara neyse o senin iyiliğin :)

Nixadz

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Alaycı kendisi konuşuyordu hiç kimse hatasız değil zaten ben de Türk değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,312
ar
Alaycı kendisi konuşuyordu hiç kimse hatasız değil zaten ben de Türk değilim

Teşekkürler
arkadaşın kendisi yani taha senle alaycı konuşmadı sorunu anlamaya çalıştı türk olup olmadığını soran olmadı asıl boş konuşan sizsiniz

Nixadz

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Bu tür insanlara derken?Bir mesajla birisinin nasıl biri olduğunu anladığını düşünüyorsan hata yapıyorsundur

ar

arkadaşın kendisi yani taha senle alaycı konuşmadı sorunu anlamaya çalıştı türk olup olmadığını soran olmadı asıl boş konuşan sizsiniz
Türk olduğumu soran olduğunuda söylemedim arkadaşın alaycı konuşduğunu düşünüyorum ama yinede özür diledim kendisinden

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,312
Bu tür insanlara derken?Bir mesajla birisinin nasıl biri olduğunu anladığını düşünüyorsan hata yapıyorsundur

Türk olduğumu soran olduğunuda söylemedim arkadaşın alaycı konuşduğunu düşünüyorum ama yinede özür diledim kendisinden
hala inata devam demek :) bence anlayış bozukluğu var sizde uzaktan teşhis;) ama bu zamanda hastanelere uğramanızı pek önermem corona dolayısıyla corona biter bitmez görün ama bir doktora

Nixadz

Asistan
Reaksiyon puanı
63
hala inata devam demek :) bence anlayış bozukluğu var sizde uzaktan teşhis;) ama bu zamanda hastanelere uğramanızı pek önermem corona dolayısıyla corona biter bitmez görün ama bir doktora
İnata devam etmiyorum fikrimi yazıyorum aslında ama neys