Okuma derken resimleri nasıl okumayı planlıyorsunuz?Selamlar başlıktada gördüğünüz gibi ücretsiz wp mesajları (resimler ve videolarda dahil) okuma programı gerekli.Paralı olsa bile bura ücretsiz indirebileceğim link atarsanız sevinirim.
Çok komiksiniz yardım edemiyecekseniz boş yapmayınOkuma derken resimleri nasıl okumayı planlıyorsunuz?
Yardımcı olmaya çalışıyorum lakin üslubunuza dikkat edin ve düzgün konuşun !Çok komiksiniz yardım edemiyecekseniz boş yapmayın
hop hop düzgün konuşÇok komiksiniz yardım edemiyecekseniz boş yapmayın
boş yapmayın ?? kendi konunu daha düzgün anlatki yardım etsinlerÇok komiksiniz yardım edemiyecekseniz boş yapmayın
Böyle uygulamalar kullanmak için karşı telefonda da o uygulamanın yüklü olması gerekmekteSelamlar başlıktada gördüğünüz gibi ücretsiz wp mesajları (resimler ve videolarda dahil) okuma programı gerekli.Paralı olsa bile bura ücretsiz indirebileceğim link atarsanız sevinirim.
casus programımı bu program ?Böyle uygulamalar kullanmak için karşı telefonda da o uygulamanın yüklü olması gerekmekte
Konuyu düzgün yazın arkadaş cevaplamak için bir soru sormuş bu nasıl cevap?Çok komiksiniz yardım edemiyecekseniz boş yapmayın
Çok yardımcı oluyorsunuz efendim kalbinizi kırdıysam özür dilerimYardımcı olmaya çalışıyorum lakin üslubunuza dikkat edin ve düzgün konuşun !
Çok yardımcı oluyorsunuz efendim kalbinizi kırdıysam özür dilerim
boşverin bence hiç gerek yok bunun gibilere yardım etmenizealaycı konuşmada yardımcı olalım!
bencede hocam 'nankör insanoğlu 'boşverin bence hiç gerek yok bunun gibilere yardım etmenize
neden yardım ediyorsun ki bu tür insanlara neyse o senin iyiliğinWhatshapp'daki resimleri okumak için henüz teknoloji gelişmedi doğru düzgün yok , onun haricinde OCR scanner giib programlar işe yarayabilir.
TeşekkürlerWhatshapp'daki resimleri okumak için henüz teknoloji gelişmedi doğru düzgün yok , onun haricinde OCR scanner giib programlar işe yarayabilir.
arkadaşın kendisi yani taha senle alaycı konuşmadı sorunu anlamaya çalıştı türk olup olmadığını soran olmadı asıl boş konuşan sizsinizAlaycı kendisi konuşuyordu hiç kimse hatasız değil zaten ben de Türk değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
Türk olduğumu soran olduğunuda söylemedim arkadaşın alaycı konuşduğunu düşünüyorum ama yinede özür diledim kendisindenar
arkadaşın kendisi yani taha senle alaycı konuşmadı sorunu anlamaya çalıştı türk olup olmadığını soran olmadı asıl boş konuşan sizsiniz
hala inata devam demekBu tür insanlara derken?Bir mesajla birisinin nasıl biri olduğunu anladığını düşünüyorsan hata yapıyorsundur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türk olduğumu soran olduğunuda söylemedim arkadaşın alaycı konuşduğunu düşünüyorum ama yinede özür diledim kendisinden
İnata devam etmiyorum fikrimi yazıyorum aslında ama neyshala inata devam demekbence anlayış bozukluğu var sizde uzaktan teşhis
ama bu zamanda hastanelere uğramanızı pek önermem corona dolayısıyla corona biter bitmez görün ama bir doktora