Ücretsiz Web Yazılımı

ytnkavcisi42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konya’da web tasarımı ve yazılımı alanında yetiştirilmek ve uzun vadeli çalışmak üzere 15-22 yaş arası gençler aranıyor. İlgilenenlerin aşağıdaki e-posta üzerinden irtibata geçmeleri rica olunur.
Not: Ücretsizdir.
yetenekavcisi42@hotmail.com

Reaksiyon puanı
189
Ücretsizden kasıt çalışma karşılığında maaş verilmeyeceği olabilir mi acaba?

ytnkavcisi42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesajımızda kastettiğimiz şey öz itibariyle ücretsiz şekilde eğitim vermek ve bu eğitimin akabininde şirketimizin bünyesinde bizimle uzun soluklu çalışabilecek takım arkadaşları aramamızdır. Ücret ve çalışma şartları gibi konular eğitimden sonraki süreci kapsadığı için yüzyüze konuşmak daha uygundur.Sizinle irtibata geçebileceğimiz telefon numarası ya da iletişim adresi bırakırsanız seviniriz.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
ah be keşke konyada olsam .. direk gelirdim :)

Reaksiyon puanı
189
Mesajımızda kastettiğimiz şey öz itibariyle ücretsiz şekilde eğitim vermek ve bu eğitimin akabininde şirketimizin bünyesinde bizimle uzun soluklu çalışabilecek takım arkadaşları aramamızdır. Ücret ve çalışma şartları gibi konular eğitimden sonraki süreci kapsadığı için yüzyüze konuşmak daha uygundur.Sizinle irtibata geçebileceğimiz telefon numarası ya da iletişim adresi bırakırsanız seviniriz.

Benim ihtiyacım yok teşekkürler :) İyice aydınlatmak adına sorayım dedim sadece...