Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hostbul.net adresinde aradığın herşeyi bulabilirsin.
Yalnız unutmaman gereken bir iki teferruat var.
1 - Bu tür ücretsiz alan sağlayan yer sağlayıcılar genelde yabancı olduklarından Türkçe'ye karşı oldukça duyarlılar. Almayı istediğin bu tür bir alan sağlayıcıya ana sayfasının iletişim bağlantısından bir ileti yazıp site içeriği ve site dilini TR olduğunu bildirmende (İngilizce ileti yazman gerek) yarar var. O yanıta göre siteni yüklersin.
2 - Bu tür, yani ücretsiz sağlayıcılar keyfe keder çalışabiliyorlar. Bir sabah durup dururken sitenin yerinde yeller estiğini görebilirsin. Yanıt sorarsın, bazen alamazsın, bazen de bandwith aşımı diye, aslında olmasa bile uydurulmuş yanıtlar alabilirsin.
3 - Başlarda reklamsız alan olarak bulduğun alanlarda bile bazen üstte ve altta çerçevelerde reklamlar görebilirsin. Bunlar da nesi diye pek sorma hakkın olmaz.
Bir öneri istersen, Hostbulu biraz incele, 6 TL domain yıllık 20 TL'ye bir alan al.
En azından başın dinç olur.
Ama 25-30 TL dahi verme olanağın yoksa, kapris çekerek bedava alan alabilirsin.
Kolay gelsin.
Aşağıdaki adreste ücretsiz php hostingleri var. yalnız biraz araman gerekebilir; çünkü kimisi türkiyeden kabul etmiyor kimisinin de arkadaşın dediği gibi türkçe desteği yok.
onun haricinde benim kullandığım host firması gayet ucuz. sadece 15tl vererek alan adı alıyorsun ve hediye olarak starter1 hosting paketini veriyorlar. paket içeriği şöyle: 100mb alan, 2gb trafik, 5 eposta, 1 db, 1 alt alan adı. Üstelik tek sefer değil. yani sen alan adını uzattığın sürece host da kendiliğinden uzuyor türk firmasıdır, 7/24 destek sağlıyorlar. Ben çok memnunum... buradan buyrun:
para dediğinde çok bi şey değil. önceden olduğu kadar pahalı değil artık bu işler. senede 15 tl bence çok değil. tavsiyem de 15 tl verip adam gibi bi host alman yönünde olacaktır. ben çok uğraştım bu free hostlar ile ama hiç birinden verim alamadım açıkçası. şimdi kafam rahat