Ücretsiz Sahibi Olmak İstermisiniz ?

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
clock.gif

Bu internet dünyasında herkes bir sitesinin olmasını ister. Webme GmbH adlı şirket ücretsiz site sahibi olmanız için imkan sunuyor. Üyelikte hiçbir ücret ödemiyorsunuz ve çok güzel sitelere sahip olabiliyorsunuz. Sitenizin uzantısı tr.gg oluyor.
Sizler için örnek bir site açalım;

1.Adım: www.bedava-sitem.com adresine giriş yapıyoruz,
2.Siteye girdikten sonra Siteni Yarat menüsüne tıklayalım,
3.İstediğin adres: Sitenizin adını buraya yazıyorsunuz,
Websitenin başlığı: Örn; Türkiye'nin En güncel film sitesi,
E-Mail adresin: Üyeliğinizi onaylamanız için gereklidir,
E-Mail adresini tekrarla: E-mail adresini yeniden yazınız,
İstediğin şifre: Bu şifre ile sitene giriş yapabilir,yeni sayfalar oluşturabilirsin,
Yaşın: Yaşınızı belirtmeniz gerekiyor.
Ülken: Yaşadığınız ülkeyi seçeniz,
Sözleşmeyi okuyup onayladıktan sonra Kaydı Yolla seçeneğine tıklayınız.

Bundan sonra e-mail adresinize gelen postadaki adımları uygulayıp sitenizi aktif hale getirebilirsiniz.

Oluşturduğunuz sitede mp3,film,download linki bulundurmamanız gerekiyor. Çünkü programların,şarkıların,filmlerin telif hakları korunduğu için bu gibi içerikli siteler kurmak yasaktır.

Bu gibi sitelerden kolayca reklam verebilirsiniz,yayınladığınız reklamlardan para kazanabilir. bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Site kurmak kardeşlik gibidir,sizin bilgilerinizi başkaları alıntı yapar yayınlar,siz başkasından alıntı yapar yayınlarsınız. Önemli olan bilmediğinizi öğrenmek,bildiklerinizi herkese gösterip öğretmektir.

Bilgi İçin: Bedava-Sitem
Yazan: Sinan Kırtıklı
SDN:http://shiftdelete.net

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
isterseniz tasarım bulabilirim :D bu arada Ücretsiz Site Sahibi Olmak İstermisiniz Başlık,Site yazmayı unutmuşum:S değiştirdim ama olmamış

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sorry, wir haben derzeit Serverprobleme! Bitte gedulde dich etwas, wir hoffen, das Problem bald gelöst zu haben.

Sorry, we are having server problems! Please be patient, while we try to solve the problem.

Pardon, server sorunları yaşamaktayız! L?tfen biz sorunu halletmeye çalısırken biraz sabırlı olun.

:D Dakka bir gol bir :D

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
server sorunu yaşamışlar. Düzelttiler şuan gerçekten güzel bir site. Ben memnunum :D reklamlardan iyi para geliyorda

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bunlarla uğraşacağınıza yılda 20 25 liraya .com uzantılı siteler yapabilirsiniz.

mobilist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en azından bir site yönetiyorsun.niye para versin ki

Yaşının küçük olduğunu tahmin etmiştim bir de baktım 11 yaşındaymışsın. :innocent:

Bir webmaster'ın amacı özetle siteyi en iyi hale getirip para kazanmaktır. Tabi ki para harcamalıdır ve harcayacaktır. Site yönetiyor diye para vermemesi mi gerekir? Bir iş kurarken yatırım yapmadan beş parasız oluyor u bu işler? Okulda öğrenirsin. :happy:

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben sitemden para kazanıyorum yeterki kaliteli paylaşım yapın. Ücretli almadan önce kendinizi bir deneyin ücretsiz domainlerde

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
en azından bir site yönetiyorsun.niye para versin ki
Ücretsiz servislerde çok fazla kısıtlama oluyor. Sen yöneteceğine yönetiliyorsun.

Ben sitemden para kazanıyorum yeterki kaliteli paylaşım yapın. Ücretli almadan önce kendinizi bir deneyin ücretsiz domainlerde
Yasadışı içerik başınızı ağıtmasın sonra

senelik domain ve hosting cokta pahalı degil aslında.
Evet çok pahalı değil. Benim host aldığım yer en ucuzu galiba.

dur2dkdinle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok güzel değil bu bedava-sitem.Onun yerine herkese wordpress ve blogcu gibi yerlerden blog açmasını önerebilirim.

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Belli bir alışma döneminde ücretsiz siteleri kullanıyor herkes bende kullandım zamanında baya arkadaşlara ücretsiz ve reklamsız hosting byethost.com öneririm.Hazır site araçları var Amerikayıda tekrar keşfe gerek yok.(ama tembelleştiriyor tabi buda).Ama şunu unutmayın yatırım yapmadan para kazanılmaz bide şuanda ki krizde hiç para kazanılmıyor

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben hiç anlamıyorum o bedava sitelerden. Ama html kodlarıyla basit bir site yapabilirim kendime.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Ben hiç anlamıyorum o bedava sitelerden. Ama html kodlarıyla basit bir site yapabilirim kendime.

Bunlarda da html kullanıyorsun zaten arkadaşım
Ayrıca sana hazır site şablonları veriyor Sen de onları keyfine göre düzenleyebiliyorsun :)
Hatta html bilgisi olmayanların bile rahatlıkla kullanabilecekleri bir hizmet :)