Ücretsiz Nakil Kampanyası Başlıyor !!!

Fatih Tiryaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ÜCRETSİZ NAKİL KAMPANYASI BAŞLIYOR !!!

türktelekom Müşterilerinden nakil nedeniyle gelen iptal taleplerini önlemek ve müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla

08.12.2010 – 28.02.2011 tarihleri arasında gerçekleşecek olan tüm [UTN -PSTN[/akil işlemleri ücretsiz olacaktır.

Bunun yanında “Nakil Kampanyası” (Numarası değişerek nakile verilen 100dk kampanyası) 31.12.2010 tarihinde

sona erecektir. Bu tarihe kadar numarası değişerek nakil yaptıran müşteriler hem ücretsiz nakil işlemi yaptırıp

hem de nakil kampanyasından faydalanmış olacaklardır

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
fatih tiryaki actıgın konuların hepsi turk telekomla ılgılı ne ayak

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Yenimi akıllarına gelmiş..

Fatih Tiryaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet özel sayfası bu bölüm gördüğüm kadarıyla benimde ilgi alanım bu yoksa başka bişilermi yazmak lazım telekom tttnet den alakasız bu katogoriye ne ayak çok yakışıksız bi kelime lmwp kınıyorum sizi

birde bu açmış olduğum konu şuan hiç bir haber sitesinde dahi yok bunu sizinle paylaştım hatamı bu yani

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Her konuda verdiğin linkleri kullanmazsan daha iyi olur. Bilgilendirmeler güzel.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
mşteriye cici görünme sebebi ile :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Geçiçi Kampanyalar her Zaman Sinirlerimi Bozmuştur . Bişey Yapıyosun Madem Daimi Olsun!

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
ttnet özel sayfası bu bölüm gördüğüm kadarıyla benimde ilgi alanım bu yoksa başka bişilermi yazmak lazım telekom tttnet den alakasız bu katogoriye ne ayak çok yakışıksız bi kelime lmwp kınıyorum sizi

birde bu açmış olduğum konu şuan hiç bir haber sitesinde dahi yok bunu sizinle paylaştım hatamı bu yani

haberleri paylaşıyorsun güzelde bir firma nasıl ilgi alanı olabilir ki ?
ilgi alanım telekom sektoru desen anlarım anlarım ama ttnet ilgi alanı olamaz
benimde ilgi alanım selpak desem kulağa ne kadar saçma geldiği daha iyi anlaşılır.
açtığın konuları şöyle bir inceledim
telekom reklamı yapıyorsan tabi ki bunun altında başka şeyler aranır
bu kadar milletin ahını almış bir firmanın kampanyalarını duyurmak ancak bedavaya küfür yemek isteyen biri tarafından yapılabilir. (o firmada çalışıyorsan başka)
öfkeli kalabalık seni muhattab alabilir bence dikkatli olmalısın.

Fatih Tiryaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uyarın için teşekkürler kardeşim evet telekom alanı o firmada çalışmıyorum o firmanın reklamı diyorsun ozaman shiftdelete.net de en az benim kadar reklamını yapmıyormu sence katagori olarak ttnete özel demiş dimi birde bu ttnetsihiftdelete diye site açmış

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
sdn bu işten para kazanıyor
ortada ticari bir anlaşma var
sdn, ttnetin reklamını sevdiği için yada ilgi alanı olduğu için yapmıyor ki

Fatih Tiryaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet bende çeşitli şeylerden türktelekomdan ve ttnet den para kazanıyorum zaman zaman tabi herkez para kazandıgı işe ilgi gösterir ve o iş zamanla öyle bir hal alırki o işin üzerine çok kafa yorarak o işin kompedanı olur ve o iş onun ilgi alanı olur canım kardeşim

:) haber neydi nereye geldi ya konu tamamen benim üzerime odaklandı

WEEKEND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cep telefonu hattı transfer eder gibi olacak mı şimdi bu işler?