ALLAH RAZI OLSUN çok çok güzel olmuş eline sağlıkEkte. Umarım beğenmişsindir.![]()
ALLAH RAZI OLSUN çok çok güzel olmuş eline sağlıkEkte. Umarım beğenmişsindir.![]()
Usta direk forumdan atacağım. Yaptıklarımın hepsi küçük boyutlu.Abi batuhanturkoglu37@gmail.com
Adresine bitince atarsan sevinirim
TmmUsta direk forumdan atacağım. Yaptıklarımın hepsi küçük boyutlu.
Logonuz ekte bulunmaktadır.Abi discord sunucusu için istiyorum
Adı: S A Y Y A N A
Haraketli mi ?: Evet
Belirli bir şey varmı: Hayır sana Bıraktım
ascension nickli bir şeyler yapabilir misin knk logomu sana atsamİstediğiniz bir adet hareketli/hareketsiz logo yapıyorum. Ancak biraz uzun sürebilir. Sonuçta o kadar yazacak insan olacak. Hepinize logo yapmaya hazırım. Özelden veya buradan atmaya çalışacağım. Sadece nasıl olacağını yazın.
Olur. Hareketli hale mi döndüreyim? Yoksa o attığın üstünden edit mi yapayım veya o logo üstüne nickini hareketli olarak mı yazayım?ascension nickli bir şeyler yapabilir misin knk logomu sana atsam
knk ben sana özelden attım sana bıraktım güveniyorummOlur. Hareketli hale mi döndüreyim? Yoksa o attığın üstünden edit mi yapayım veya o logo üstüne nickini hareketli olarak mı yazayım?
Gelmedi daha.knk ben sana özelden attım sana bıraktım güveniyorumm
Şuan attımGelmedi daha.
Ekte bulunuyor. Hareketli olarak çevirmemi istemiştiniz bende hareketli olarak yaptım.knk ben sana özelden attım sana bıraktım güveniyorumm
XD@tasarimcidayi bunu sevdi
İstediğiniz bir adet hareketli/hareketsiz logo yapıyorum. Ancak biraz uzun sürebilir. Sonuçta o kadar yazacak insan olacak. Hepinize logo yapmaya hazırım. Özelden veya buradan atmaya çalışacağım. Sadece nasıl olacağını yazın.
Mesela hangi oyun karakteri gibi?Şu fotoğrafımı oyun karakteri gibi bir logo yapar mısınız?
Mesela hangi oyun karakteri gibi?
Mesela böyle bir şey olur mu: Siz aşağıdan yukarıya doğru gelirken alttan da "BirSivasBeyefendisi" yazayım mı?Bu fotoğraf neye uyar bilmem ki, siz kafanıza göre yapın bence ben hiç yaratıcılığınıza karışmayayım.
Mesela böyle bir şey olur mu: Siz aşağıdan yukarıya doğru gelirken alttan da "BirSivasBeyefendisi" yazayım mı?
Hmm yani onun gibi yüze odak yapsın. Anladım.Elraen diye bir yayıncı var, ona yaptıkları logo gibi hareketsiz bir logo yapabilir misiniz?
Yo yo yo zor değil. Yaparım.Bunlar gibi, zor istediysem özür dilerim :'((
Ektedir.Yok ya abi oyunlarda fkeube nickini kullanıyorum benim şimdiki fg ppsi gibi fu taezı ama daha şekilli birşey yapabilir misin?
Bana bu minnoş karakterle ilgili, aklından nasıl bir şey geçiyorsa öyle bir logo yapabilir misin vaktin olursa![]()
Yo yo yo zor değil. Yaparım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ektedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@sivasbeyefendisi abi o attığın yüz ile değilde kendi pp'n deki yüz ile yapacağım. Kendi PP'n deki yüzün daha düz ve iyi duruyor.
Tamam abi. Bunların arasından PP nizdeki iyi.Olur 2 tane daha atayım hangisi uygunsa onunla yapmanızı rica ediyorum
Altına nickini yazayım mı? Hareketli olarak.Ekli dosyayı görüntüle 131380
Bununla hareketli güzel bir şey yapabilir misin? Nasıl oluyor çok anlamıyorum ama siyah olursa iyi olur.Alt kısım olmasa da olur![]()
Yok gerek yok teşekkür ederim şimdidenAltına nickini yazayım mı? Hareketli olarak.
Sen neresini siyah istiyorsun logonun? Birde karakter adı söyle. Belki daha iyi şeyler bulabilirim.Yok gerek yok teşekkür ederim şimdiden![]()
Ekte logonuz bulunmaktadır. PM'den attığınız o çarkı koyup yaptım. Umarım beğenmişsindir.Abi bana Allah rızası için yap ismim Everything diye hareketli şekil şukul yap lütfen. bi logo yapdım ben hıyara benzedi