Sadece hareketlileri ordan diğerlerini ps den. Uzun zamandır Premium um vardı. Ordan yapayım dedim.
Mikail Fidan mı RGB olsun?
Usta yapıcam durun bea o kadar adam var sıraya göre gidiyorum. İşlerim çıkıyor bazen.Ama Bana Yapmadın Özelden Yazmıştım
bende harry potter hareketli başarılar böyle bir işi yapmak her yiğidin harcı değil jdhghjfskdUsta yapıcam durun bea o kadar adam var sıraya göre gidiyorum. İşlerim çıkıyor bazen.
Ya ab dersler oluyor. O yüzden gecikiyor logolar.bende harry potter hareketli başarılar böyle bir işi yapmak her yiğidin harcı değil jdhghjfskd
Olsun agaYa ab dersler oluyor. O yüzden gecikiyor logolar.
Pardon 2.sayfaymış oyuncu şekil şukulAbi bana Allah rızası için yap ismim Everything diye hareketli şekil şukul yap lütfen. bi logo yapdım ben hıyara benzedi
Özelden atAbi bana yapıcaktın hani ilk sayfa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon 2.sayfaymış oyuncu şekil şukul
elimde bir taslağım var sana ulaştırsam yapabilirmisinİstediğiniz bir adet hareketli/hareketsiz logo yapıyorum. Ancak biraz uzun sürebilir. Sonuçta o kadar yazacak insan olacak. Hepinize logo yapmaya hazırım. Özelden veya buradan atmaya çalışacağım. Sadece nasıl olacağını yazın.
Yaparım.elimde bir taslağım var sana ulaştırsam yapabilirmisin
Forumda gif eklemek için maksimum boyut ne kadar?
Tam yapıyorum.Hocam ne oldu bizim iş
Ustam lütfen ışıklıTam yapıyorum.
Arka plan mı ışıklı?Ustam lütfen ışıklı
Hocam hareketli demiştim bide hem silah hemde arka plan ışıklıArka plan mı ışıklı?
Ekli dosyayı görüntüle 131340
Şimdilik böyle yaptım. Arka planı falan değiştireceğim. (Logo tam bitmedi daha)
Hocam hareketini en son yapıyorum. Silahı ışıklı yapmam imkansız neredeyse.Hocam hareketli demiştim bide hem silah hemde arka plan ışıklı
Google Drive ile yükle.Abi Sana Bir Proje Yollayacağım ama izin vermiyor
Tamam hocam arka plan ışıklı olsunHocam hareketini en son yapıyorum. Silahı ışıklı yapmam imkansız neredeyse.
Google Drive ile yükle.
Boost'un var mı dc sunucusunda?Abi discord sunucusu için istiyorum
Adı: S A Y Y A N A
Haraketli mi ?: Evet
Belirli bir şey varmı: Hayır sana Bıraktım
Hocam yaptın mı acelem varda bi yere gitmem lazımBoost'un var mı dc sunucusunda?
Yazı olsun mu de hemen?Hocam yaptın mı acelem varda bi yere gitmem lazım
Ekte. Umarım beğenmişsindir.Olsun
TATLI RÜYALAR