Mikail Fidan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 27
Profil fotoğrafımı RGB efektli bir şey yapar mısın? Bu yeterlidir.
Abi bana Allah rızası için yap ismim Everything diye hareketli şekil şukul yap lütfen. bi logo yapdım ben hıyara benzediİstediğiniz bir adet hareketli/hareketsiz logo yapıyorum. Ancak biraz uzun sürebilir. Sonuçta o kadar yazacak insan olacak. Hepinize logo yapmaya hazırım. Özelden veya buradan atmaya çalışacağım. Sadece nasıl olacağını yazın.
Sadece hareketlileri ordan diğerlerini ps den. Uzun zamandır Premium um vardı. Ordan yapayım dedim.Canva dan mı yaptınız
Mikail Fidan mı RGB olsun?Profil fotoğrafımı RGB efektli bir şey yapar mısın? Bu yeterlidir.
Bence ban çekiciyle vursunMikail Fidan mı RGB olsun?
Bana da yapÜstünde B ya da Berkay yazsın oyuncu işi olmasın hareket farketmez
Killed by Mikail Fidan. Used weapon BAN HAMMER.Bence ban çekiciyle vursun![]()
canva deneme sürümünde var haraketliCanvada hareketli yok bildiğim kadarıyla arkadaşta galiba hazır program var hiç uğraşmadan yapıyor ,öyle programlar çok var
Hmmcanva deneme sürümünde var haraketli
Onlarda pek güzel değil. Premium kullanıyorum öyle güzel şeyler oluyor.canva deneme sürümünde var haraketli
Yazgan Tesisat için yapar mısın. Dükkan su tesisatı üzerine. Ya da Benim pp'in hareketlisi de olabilir.
Uğraşarak yapıyorum üstelik.Canvada hareketli yok bildiğim kadarıyla arkadaşta galiba hazır program var hiç uğraşmadan yapıyor ,öyle programlar çok var
Duygu yok, tepki yok. Yaptınız mı?Bence ban çekiciyle vursun![]()
Hareketli kızılejder gaming logosuİstediğiniz bir adet hareketli/hareketsiz logo yapıyorum. Ancak biraz uzun sürebilir. Sonuçta o kadar yazacak insan olacak. Hepinize logo yapmaya hazırım. Özelden veya buradan atmaya çalışacağım. Sadece nasıl olacağını yazın.
Yapacak mısın?Mikail Fidan mı RGB olsun?
Yapacağım. Özelden yazan bir çok arkadaşlar da var.Yapacak mısın?
Özelden yazdım hocam müsait olunca dönersiniz.Yapacağım. Özelden yazan bir çok arkadaşlar da var.
Ekte var.Alparslan57 kardeşim bana hareketli renkli Muharrem İnce yazsı yaparmısın yani arka plan siyah muharrem ince yazısıda renkli olsa olırmu
Hiç logo örneği varmı elinde hocam. Tarzınıza bi göz atmak isterim ona göre birşeyler derim.Özelden yazdım hocam müsait olunca dönersiniz.
Özelden isteğimizi atsak daha mı "çokomelli" (iyi) olur?Ekte var.
Özelden atayım isterseniz.Hiç logo örneği varmı elinde hocam. Tarzınıza bi göz atmak isterim ona göre birşeyler derim.
Gözden kaçırma ihtimalim oluyor.Özelden isteğimizi atsak daha mı "çokomelli" (iyi) olur?
Eyvallah. Çok teşekkürler.Onlarda pek güzel değil. Premium kullanıyorum öyle güzel şeyler oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uğraşarak yapıyorum üstelik.
@ömerim55 ekteki seninkisi.
Rica ederim.Eyvallah. Çok teşekkürler.
Sağol kardeşim ellerine sağlıkEkte var.
Tereyağlı???Bana da yapsan? Böle Tereyağlı bişi
tereyağı resmi hareketli ve sadeALLAH razı olsun Allah ne muradın varsa versin
?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tereyağlı???
tereyağı resmi hareketli ve sadeALLAH razı olsun Allah ne muradın varsa versin
?