GhosT57
Profesör
İstediğiniz bir adet hareketli/hareketsiz logo yapıyorum. Ancak biraz uzun sürebilir. Sonuçta o kadar yazacak insan olacak. Hepinize logo yapmaya hazırım. Özelden veya buradan atmaya çalışacağım. Sadece nasıl olacağını yazın.
Nasıl bir şey istiyorsun kardeşim? Hareketli mi hareketsiz mi?abi seni zorlamayayım ama istiyosan bana yapabilir misin?
Nasıl bir şey olsun? Oyuncu tipi mi normal tip mi?haraketsiz olsun haraketli olmasına gerek yok
Oyuncu daha modern ve güzel.oyuncu nasıl oluyor? Yada normal.
Abi acaba bana bi tane böle şekilsiz şukulsuz bi pp fotosu yapabilir misin?İstediğiniz bir adet hareketli/hareketsiz logo yapıyorum. Ancak biraz uzun sürebilir. Sonuçta o kadar yazacak insan olacak. Hepinize logo yapmaya hazırım. Özelden veya buradan atmaya çalışacağım. Sadece nasıl olacağını yazın.
Yazı falan olur mu istersen? Böyle hareketli yazılar falan.Abi acaba bana bi tane böle şekilsiz şukulsuz bi pp fotosu yapabilir misin?
Yok ya abi oyunlarda fkeube nickini kullanıyorum benim şimdiki fg ppsi gibi fu taezı ama daha şekilli birşey yapabilir misin?Yazı falan olur mu istersen? Böyle hareketli yazılar falan.
abi bide isim olarak Jayebhy yazar mısın?Oyuncu daha modern ve güzel.
Yaparım tabi.Abi bana ismimim bas harfleriyle yani f ve a ile hareketli logo yaparmisin
Nasıl istiyon sen?banada bi tane güzel olur![]()
Hareketli crysis li bisey olur ise müthiş olurİstediğiniz bir adet hareketli/hareketsiz logo yapıyorum. Ancak biraz uzun sürebilir. Sonuçta o kadar yazacak insan olacak. Hepinize logo yapmaya hazırım. Özelden veya buradan atmaya çalışacağım. Sadece nasıl olacağını yazın.
Hareketli crysis li bisey olur ise müthiş olurİstediğiniz bir adet hareketli/hareketsiz logo yapıyorum. Ancak biraz uzun sürebilir. Sonuçta o kadar yazacak insan olacak. Hepinize logo yapmaya hazırım. Özelden veya buradan atmaya çalışacağım. Sadece nasıl olacağını yazın.
Mesela böyle Crysis gif te oguzrx diye gelen bir logo yapayım mıHareketli crysis li bisey olur ise müthiş olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hareketli crysis li bisey olur ise müthiş olur![]()
Yaparım tabi.Bir adet bende isterimeğer müsaitseniz noname1337 yazması yeterlidir. hareketli yada hareketsiz sizin kararınıza bırakıyorum. teşşekürler iyi çalışmalar dilerim.
Isim değilde arkada efekli birşey olur ise iyi olur hocamMesela böyle Crysis gif te oguzrx diye gelen bir logo yapayım mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaparım tabi.
Sizinkini yaptım. Diğer arkadaşları da yapacağım. Hareketli yaptım.Bir adet bende isterimeğer müsaitseniz noname1337 yazması yeterlidir. hareketli yada hareketsiz sizin kararınıza bırakıyorum. teşşekürler iyi çalışmalar dilerim.
Canva dan mı yaptınızSizinkini yaptım. Diğer arkadaşları da yapacağım. Hareketli yaptım.![]()
ben daha kötü bir şey bekliyordum cidden çok yeteneklisin. Keşke bende böyle şeyler yapabilsemSizinkini yaptım. Diğer arkadaşları da yapacağım. Hareketli yaptım.![]()
Canvada hareketli yok bildiğim kadarıyla arkadaşta galiba hazır program var hiç uğraşmadan yapıyor ,öyle programlar çok varCanva dan mı yaptınız
Hareketli oyun logoları ücretsiz de de varCanvada hareketli yok bildiğim kadarıyla arkadaşta galiba hazır program var hiç uğraşmadan yapıyor ,öyle programlar çok var
Bilmiyirdum teşekkürler bir ara denerimHareketli oyun logoları ücretsiz de de var
Canva ya benziyor logolar