Ücretsiz Host İmkanı! Yeni Konudan Devam

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Merhaba;
Ücretsiz host dağıtımı yapıyorduk geçen seneki konumuz: http://forum.shiftdelete.net/domain-hosting/241122-ucretsiz-host-imkani.html

Host
özellikleri sizin talebinize bağlı benim açımdan sıkıntı yok...
Hostların Genel Özellikleri:

tick.png
CloudLinux Teknolojisi
tick.png
LiteSpeed ile Hızlı Kaynak
tick.png
Softaculous ile +289 Hazır sizi bekleyen scriptler.
tick.png
Günlük otomatik yedekleme !!! Ücretsiz
tick.png
Türkiye Lokasyon
tick.png
Ad*lt War** İzni Yoktur.
tick.png
%25 CPU İzni

Sunucu özellikleri:
32GB DDR3 Ram
İntel Xeon E3-1220 V2 @ 3,10GHz
4x240GB Solid State Disk
2x1TB Sata Disk
6CPUs x 3,092 GHz
İzmir/Türkiye Lokasyon

Evet tek yapmanız gereken bana pmle ulaşıp ne tür özellikte bir host ihtiyacınız var bunu belirtmek.
Aradığımızı tek şart kendi domaininizin olması. Bunun sebebi maalesef daha önceki konumda yaşadığım bazı arkadaşların bu iyi niyetli dağıtımı suistimal ederek hostu ftp hesabı gibi kullanmaları.
Kesinlikle ücretsiz domainleri kabul etmiyoruz.

Hostlarınızı sitemiz tamamlanana kadarki süreçte gelen pm taleplerine göre her gün akşam vakitlerinde açılıp gene pm yoluyla bilgiler gönderilecektir.

Sitemiz açıldığında ise işlemler sitemiz üzerinden size vericelecek %100 indirim kuponuyla yapılacaktır. Ve hostunuz anlık olarak açılacaktır.

Dağıtıma çamur atacak arkadaşlar mutlaka olacaktır. Referansım daha önceki dağıtım konumdur.
Dağıtımdaki amacımız gerçekten ihtiyacı olan kişilere bu hizmeti ücretsiz sağlamaktır. Kampsamlı bir projesi olanlar zaten kendi hostlarını almaktadırlar.

Ayrıca Ek Bilgi;
Yeni yıla ve yeni sunucumuza özel Sınırsız özellikle hosting paketini hizmeti sağlıyoruz.
Link: http://forum.shiftdelete.net/domain...llik-sinirsiz-hosting-5-tl-ozel-kampanya.html

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Teşekkürler. (: [MENTION=105541]dedefon[/MENTION]

KaRTaL1ZmA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaştan daha 3 site için host aldım 5 tl bi sigara parası bile değil :) daha öncede ücretsiz host kampanyasından faydalandım gerçektn sağlam arkadaş