ÜCRETSİZ .com .net .org uzantılı domain alma, Üye olun Kazanın !!!

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Size sitemiz tarafından onaylı ve tamamen ücretsiz olan bir sistemi anlatmak istiyoruz.

Bu sistemle Amazon.Com üzerinden The Sims 3′e sadece arkadaşlarınızı bir siteye üye yaparak sahip olabilirsiniz.

Sistem şöyle çalışmaktadır.İlk önce http://www.ezyrewards.com/?id=472339 soldaki linke tıklayarak üye oluyorsunuz.Daha sonra size bir referans numarası veriyor.O adrese tıklayarak üye olan arkadaşlarınız sizlere puan kazandırıyor.Bu puanlar biriktikten sonra Amazon.Com sitesine puanlarınız dolar olarak aktırılıyor ve The Sims 3′e böylelikle ücretsiz olarak sahip olabiliyorsunuz.

Sistem tamamen ücretsizdir ve güvenilirdir.Biz bu sisteme 3 yıldır üyeyiz ve amazon.com’da bir sürü kaynak satın aldık.Kısacası herhangi bir problem kesinlikle çıkmıyor.

Şimdi size kısaca sisteme kayıt olmayı ve nasıl arkadaşlarınızı davet edeceğinizi anlatayım.

1 - EzyRewards’a Üye Olmak
İlk olarak sisteme üye olmak için http://www.ezyrewards.com/?id=472339 bu adrese girin.

21720384ci5.png

Daha sonra aşağıdaki resme göre bilgilerinizi girin.

13095934tg6.png

Bilgilerinizi eksiksiz olarak girdikten sonra “Create Account”a tıklayın.Daha sonra mailinizi açıp gelen maili aktive edeceksiniz.Böylelikle üyeliğiniz tamamlanmış olur.

Size gelen maili onayladıktan sonra siteye giriş yapabilirsiniz.

2 - İlk Puanı Kazanmak
ilk olarak 5 puan kazanmak için sizin yapmanız gereken çok kolay bir yöntem var.İlk olarak ana sayfadan mail adresimizi ve şifremizi yazarak giriyoruz.Daha sonra da soldaki menüden “OFFERS”a tıklıyoruz.(Aşağıdaki resimde de sizlere anlatmaya çalıştım.) İstenilen siteye üye olduktan sonra bir kaç saat bekliyoruz.

offersja9.png

3 - Arkadaşlarınızı Sisteme Üye Yapmak
EzyRewards ile en çabuk şekilde puan kazanmak istiyorsanız, bu bölümü dikkatli bir şekilde okuyun.İlk olarak size bir adres verilecek bu adres sizin refarans numaranız ve arkadaşlarınızı bu refarans numarasına tıklatarak üye yaptığınız zaman puan kazanabilirsiniz.Refarans numarasını öğrenmek için siteye giriş yaptıktan aşağıdaki resimdeki gibi uygulayın. “Your Referal Link” yazan yerin karşısındaki link sizin refarans numaranızdır.

referans1bo4.jpg

referans2yp6.jpg

4 - The Sims 3 ‘e Sahip Olmak
Yeterli puanı topladık ve Sims 3′ü şimdi sipariş edelim diyorsanız, il önce”Claim Reward”a tıklıyoruz daha sonra da Amazon.Com’un bulunduğu bölüme tıklarak The Sims 3 sipariş veriyoruz.

claimrewardnt2.png

Görüldüğü gibi tüm ayrıntıları anlatmaya çalıştım ve tamamen güvenli bir şekilde sistem çalışıyor.Siz de katılın sadece arkadaşlarınız yardımı ile kazanmaya başlayın…

Herkese başarılar dilerim…

The Sims 3′ünüz bol olsun
icon_wink.gif

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Sahte maillerimden biriyle üye oluyorum.

Ancak iyi arastirdin mi yani bu tür üyelik sistemlerinin cogu sahte cikiyor. Umarim domaini alirsin.

Edit : Before you can login, you must activate your account. Please check your e-mail (**********@hotmail.com) for your activation link. Once your account is activated, you can start earning rewards straight away.

Üye olduk bakalim diger üye olanlarda yazsinlar atmaca53 de 10 kisiyi tamamlayinca domain veriyor mu kontrol edip bilgi versin. Lazim olan arkadaslar olursa bu sayede domain sahibi olsun.

2. Edit : Congratulations!

Your account has now been activated, you may now login to your account using your e-mail address and password you entered during the signup process.

Bu arada arkadaslara bir tavsiye buradaki site domain verse bile cok güvenmeyin. Zira siz siteyi gelistirirsiniz googleda adini yükseltirsiniz adamlar domaini kendi üzerlerine alirsa ortada kalmayin. Dikkat ediniz.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
10 tane değişik mail alıp hepsiyle kendi referansımızla kendimize üye olsak çakarlar mı acep ?

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
10 tane değişik mail alıp hepsiyle kendi referansımızla kendimize üye olsak çakarlar mı acep ?

Sitede ip kontrolü vardir büyük ihtimalle :) Aslinda ben bu tür sitelere güvenmem sebebi ise soyledigim gibi domaini vereceklerine inanmiyorum. Adamlar güzel reklam yapiyor ve bizim sayemizde mail list olusturuyor gibime geliyor.

İkincisi domaini verseler bile ben o siteyi gelistirdikten sonra domaini kendi üzerlerine gecirebilme riski var.

Ama maksat arkadasin istedigi olsun belki domaini alir diyerek üye oldum

Edit: Karışmak gibi olmasın ama sanırım konu yanlış yerde. Tavsiye Edilen Siteler bölümünde olmalıydı sanırım :) Gerci moderator arkadaslar konuyu doğru yere taşırlar

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
inşallah bile kazaya gitmeyiz, bende bunu diğer forum sitelerinden öğrendim alan adı almışlar öye diyorlar inşallah beni yanıltmazlar arkadaşlar :D zaten bende sahte email adresiyle üye oldum

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Umarım domaini alirsin :D Bedava sirke baldan tatlıdır :lol: Ancak yine de dedigim gibi bence cok deger verdigin siteleri yani ben bu siteyi yillarca devam ettiririm deli gibi gelistirir üzerinden reklamlar ile para kazanırım diyecegin siteleri bu domain ile kullanma ne olur ne olmaz

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Bu siteyi biliyorum bi aralar ben de üye olmuştum ama sitenin tasarımına bile baktığımda bana da güven vermedi.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Umarım domaini alirsin :D Bedava sirke baldan tatlıdır :lol: Ancak yine de dedigim gibi bence cok deger verdigin siteleri yani ben bu siteyi yillarca devam ettiririm deli gibi gelistirir üzerinden reklamlar ile para kazanırım diyecegin siteleri bu domain ile kullanma ne olur ne olmaz
bir forumdan alıntı yazı ^^Ve referals'nız $8 dolar olduğunda size ücretsiz .com uzantılı domain veriyolar. Ayrıca puanınız yüksek olursa değişik hediyelerde mevcut. İşte bu kadar basit... ^^^

üsteki başlığı tara bütün forumlarda bu başlığı göreceksin.

http://www.uydusat24.eu.tt

Bu siteyi biliyorum bi aralar ben de üye olmuştum ama sitenin tasarımına bile baktığımda bana da güven vermedi.

vallahi ben hiç korkum yok paralıda olsa benden nasıl para koparacaklar ben onu anlayabilmiş değilim, kredi kart no geçmiyor, zaten adreside istanbul gösterdim :D:D ben rizedeyim

bu site ile ilgilli biraz daha araştırma yapacağım...

bide şu foru çok soruluyor forum sayfalarında 10 refferal verildi diylim ama yönlendirme nasıl yapacağına dair henüz bir gösterge yok.

http://forum.kanka.net/archive/index.php/t-122213.html