Ücretsiz Antivirüs Yazılımı: Avira AntiVir

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Virüslerden korunmak için yasal olmayan programları kullanıyorsanız veya para veremem diye güvenliğinizi hiçe sayıyorsanız, bu videoyu izleyin, rahat edin. AntiVir, SDN'de.

Tüm dünyada en çok indirilen yazılımlar arasında olmasının yanı sıra diğer antivirüs yazılımlarını da sollayan Avira Antivir,hem ücretsiz hem de sisteminizi çok yormadan güçlü bir şekilde çalışıyor.

Para Veremiyorum Diye Üzülmeyin

Antivirüs yazılımını kaçak olarak kullanarak suç işliyorsanız veya bütçe ayıramadığınız için bilgisayarınızı virüslere karşı savunmasız bırakıyorsanız bu yazılımı mutlaka denemelisiniz.

İzleyin Öğrenin

Avira AntiVir'in kurulumundan kullanımına kadar bilmeniz gereken her şeyi eğitim videosunda anlattık. Tek yapmanız gereken şey; arkanıza yaslanmak ve videoyu izlemek.

Güvenlik için Her Şey Bu Kadar mı?

Avira Antivir, sadece virüslerden sizi koruyan bir yazılımdır. Bunun dışında, casus yazılımlardan tutun da Firewall uygulamalarına kadar birçok önemli ihtiyacınızı karşılamak için ücretli bir güvenlik paketi almanızda fayda var. Bu seçenek, AntiVir'de olduğu gibi, diğer yazılımlarda da mevcuttur.

:: AntiVir'i başarılı buluyor musunuz?

Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Şuanda avira kullanıyorum ve memnunum.Sistemide yormuyor.Zırt pırt sorunda çıkarmıyor.Ücretsiz lisans süresi bittiği zaman tam güvenlik paketini satın alacağım.

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Oldukça uzun zamandır lisanslı olarak Avira Antivir kullanıyorum. Başarısı konusunda en ufak bir kaygım yok.

Fuяκaи

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
antivir kullanıyordum ama bende bayağı bi sorun çıkardı şimdi nod32 ye geçtim. Ama tavsiye edilmeyecek bir program değil

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bir ay önce Kaspersky'dan Avira'ya geçtim.

Şimdilik bir sorun yok. Sistemi kasmaması çok iyi. ;)

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Lisans almanıza gerek kalmıyor, sürekli kampanya. Sistemi yormayan çok başarılı bir antivirüs. Tavsiye ederim.

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
herşeye sazan gibi atlamıyor etliye sütlüye pek karışmıyor sorun çıkmıyor başarılı bi yazılım geçenki 6 aylık premium kampanyasından aldığım key ile premium kullanıyorum herkeze tavsiye edebilirim

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Sorunsuz kullanıyorum herkese tavsiye ederim..

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Avira iyi bir antivirüs tavsiye ederim.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Avg ve Avira gözdelerim arasında her ikisinide tavsiye ederim...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Verdiğiniz parayı sonuna kadar hakediyor tabi lisansı için para ödediyseniz :D
furkan kardeş sorunun belki yanlış seçim ya da farklı bir antivirüs yazılımı ile aynı anda kullanmaya çalıştıysan olabilir. Seçimdeki kastım aviranın 4-5 kadar farklı sürümleri var en sorunsuz (sorunsuzdan ziyade kafanızı ağrıtmayacak) Avira Antivir Premium Suite ;)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Windows7 'de kullanıyorum gayet güzel..:)

PHUSO

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Troy üstadımıza çok teşekkürler lisanslı olması çok iyi eline sağlık üstad.

madzombie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben uzun süredir kullanıyorum hem ev bilgisayarımda hemde linux sunucumda...
keşke server 2003/2008 üzerinede beleş kurulabilse ama oldukça güzel bir program...
zaten son zamanlarda baya ödül almaya başlamıştı. Ünlü yabancı bir dergide %99,6'lik başarı oranından bahsediliyordu dergi oldukça popüler bir dergi ama oran oldukça iddalalı :)

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
avira antiviri kullandım uzun süre gayet başarılı ama eksikleri var. Şimdi Avira prem. kullanıyorum altı aylık lisans kampanyaları vardı bu şekilde devam ederse 6 ay sonunda lisans alırım