Ücretli yazar aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

webtaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Sitemizin daha güncel tutulabilmesi ve daha zengin içeriğe sahip olabilmesi için ücret karşılığında yazarlar aranmaktadır.
Öncelikle şartlardan biraz bahsedelim.
1.Yazılarınız tamamen özgün olamak zorundadır. Özgünlük kontrolünü Buradaki konumuzdaki araç ile yapacağımızı belirtmekte fayda var.
2.Yazılarınız 150+ kelimeden oluşmaktadır.
3.Yazılarınızda devrik cümle ve yazım hatası olmamasına özen göstermelisiniz.
4.Maksat 150 kelime olsun diye aynı anlamları taşıyan kelimeler kullanılmamalı ve sürekli ve, vs, gibi kelimeler kullanılarak kelime kirliliğinden kaçınılmalıdır.
5. Yazılarınız telif hakkı içermeyen, warez paylaşımlar ve xyz içerik içermeyen yazılardan oluşmlıdır.
6.En önemli konulardan birisi olarak yazmış olduğunuz her yazıdan günlük tekil hit olarak 5 hit gerekmektedir. Örnek bir ay içerisinde 30 adet yazı yazdınız ve 5*30*30 olacak şekilde 1 ayda toplamda 4500 tekil hit getirmelisiniz.
7.Hit alabilmek için yazılarınızı sosyal medyada, forumlarda ve tüm blog sitelerinde paylaşabilirsiniz.
8.Yazılarınızı kesinlikle xyz sitelerinde ve hit sağlayıcı sitelerde paylaşmak yasaktır. Tespiti durumunda anlaşma iptal edilecek ve hak edilen ücret ödenmeyecektir.
9. Başvurularınızı İletişim sayfasından yapabilirsiniz.
Şimdi ise bizim size ödeyeceklerim.
A. Her yazı başına size 2tl ücret ödeyeceğim. Ödemeler Haftalık veya aylık periyotlarda ödenecektir.
B. 6 numaralı madde 3 ay boyunca devam ettiği taktirde size 180tl+20tl ek ücret ödenecektir.
C. Ödeme yolları ise eft, havale, paypal ve kontör tl olarak ödenecektir.
ödeme

mondal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2 tl mi ? Diyecek kelime bulamadım gerçekten :sneaky2:

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
2 tl gayet iyi günde 10 tane den 20 tl aylık 600 tl. internet avucun içinde otur yaZ.

cutinç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neresi iyi bildiğin seo mantığı yaptırıyor. Bir gün yaparsın iki gün yaparsın da her gün uğraşman gerekiyor güncel olması için millet maaşlı sigortalı eleman çalıştırıyor sırf bu işler için.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
yeteneğin varsa işer kolaylaşır herkes yapamaz yaZarlık

webtaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 tl mi ? Diyecek kelime bulamadım gerçekten :sneaky2:
öncelikle webmaster forumlarında kelime 1tl 200 kelime 2tl ben 150 kelime 2tl veriyorum

Neresi iyi bildiğin seo mantığı yaptırıyor. Bir gün yaparsın iki gün yaparsın da her gün uğraşman gerekiyor güncel olması için millet maaşlı sigortalı eleman çalıştırıyor sırf bu işler için.
Büyük şirketler dediğiniz gibi çalışmaktadır. İnşallah o günleri bizde görürüz de sizinle çalışma imkanı buluruz.
ücretli köle aranıyor
:)

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
150 kelimeyi görünce bile başım ağrıdı :D neyse umarım gelen olur :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
aylık 60 tl ye 4500 hit. hmm güzel reklam yaparsınız valla

hergün 5 yazı yazabilen kişi 30 tl ye site kursun kendisi kazansın :)

webtaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Benim bildigim yazara düz ücret verirsin aylık çok tutarsa artırırsin ama bu arkadaşın şartlar maalesef çok ağır :)
Olmasa düşünülebilirdi :)

webtaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bildigim yazara düz ücret verirsin aylık çok tutarsa artırırsin ama bu arkadaşın şartlar maalesef çok ağır :)
Olmasa düşünülebilirdi :)
ücret aslında webmaster forum sitelerinde ki standart fiyatlar ile bir tutulmuştur(150 kelime 1.5tl) 0.50tl ücreti ise hit zorunluluğu olduğu için veriyorum. Ücret ilerleyen zamanlarda artacaktır. Şimdilik 4 yazar başvuru yaptı. İnşallah her iki tarafta memnuniyet duyar.
Teşekkürler olumlu olumsuz yorumlarınız için.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bunun yerine böyle makale yazabilen arkadaşlar gitsin site açsin evde pizza nasil yapılır diye başlayan bir arkadaş şuan 200 dolar para aliyor
hiç anlamaz böyle şeylerden yani böyle piyasayı düşük gösteren r10 yüzünden fiyatlar böyle yoksa kimse bu kadar oraşmaz bu işlerle kendi sitesini kurar 2 3 ay içerisinde kazanmaya başlar googlede blog açıp bile kazanir para felan hiç vermeden o kadar hit içinde kendisi oraşir forumlarda felan tanitim yapar takipçi alir paylaşir sitesini yazı yazacak adam bunları yarsa hem kendine güveni gelir hemde adam gibi para kazanir zor bişey değil sadece oraşmak bu elemanin dedigini yapacak olan bunu yapsın daha iyi

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
2 TL ben size vereyim hergün siz bana 150 kelimelik makale yazın.

2 TL ye klavyede bir tuşa bile basmam.Forumda 8 yıldır ücretsiz yazıyoruz biz :D Milyar kelime olmuştur heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...