Ücretli uygulama indiren var mı

kara_eylül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar

Marketten ücretli uygulama indiren var mı ? Hangi ödeme yöntemini kullanıyorsunuz ?

Vısa özellikli bankamatik kartını kabul ediyor mu yoksa sadece kredi kartınımı kabu ediyor, bunların dışında farklı bir ödme yöntemi var mı ?

mesgulbiri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
App Store için Visa geçerli, satın alma işlemi yaptım. Play store hakkında bilgim yok dostum..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Kredi kartı ile satın almışlığım var ama bankamatik kartı ile hiç denemedim.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bankamatik ile alınmıyor kredi kartın olması lazım.

mesgulbiri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bankamatik ile alınmıyor kredi kartın olması lazım.

++

Bankamatik olayını şimdi farkettim. Herhangi bir store ile alakası yok bankamatik kartlarının. Electronic Only dir yanılmıyorsam internetten hiçbir sitedeb alım işlemi yapamazsın o kartla.

Arkadaş net cevap vermiş zaten.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Bence kredi kartıyla uğraşma eğer appstore sa itune gift card al.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ama google play i bilmiyorum.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Prepaid mastercard kullaniyorum ( appstore icin )

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence kredi kartıyla uğraşma eğer appstore sa itune gift card al.

Ama google play i bilmiyorum.

Wp8 içinde microsoft hediye kartı var ama ne yazık ki türkiyede microsoft store olmadığı için sadece internetten alınabiliyor

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Wp8 içinde microsoft hediye kartı var ama ne yazık ki türkiyede microsoft store olmadığı için sadece internetten alınabiliyor
Wp8 için android gibi root olsun apk benzeri olsun yok mu acaba. Mesela en bilindik olarak fifa için mesela.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
++

Bankamatik olayını şimdi farkettim. Herhangi bir store ile alakası yok bankamatik kartlarının. Electronic Only dir yanılmıyorsam internetten hiçbir sitedeb alım işlemi yapamazsın o kartla.

Arkadaş net cevap vermiş zaten.

Ben bankamatik kartıyla internetten sürekli alışveriş yapıyorum hatta 3d secure ile.. Neyin kafasını yaşıyorsunuz..

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Eğer samsung kullanıyorsanız samsung appsten telefon hattı üzerinden alabirsiniz. :)

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Hattınız faturasızsa tl düşer faturalıysa faturaya yansır

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Ben bankamatik kartıyla internetten sürekli alışveriş yapıyorum hatta 3d secure ile.. Neyin kafasını yaşıyorsunuz..
iş bankası var sizde galiba bendede var iş bankası bankamatiği paypal olsun gittigidiyor olsun çalışıyor.

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
cep-t para cardlar bi ara appstore de geçiyordu şu an bilmiyorum [MENTION=366368]kara_eylül[/MENTION]

xyo.net/lumia vardı dene bi [MENTION=358129]faruksio[/MENTION]

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Denedim uygulamayı seçince windows phone mağazasını açıyor

CuriousDroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İninal veya PayByMe gibi ön ödemeli kartlarla da satın alınabiliyor. Bu kartlar yaş sınırı bulundurmaz ve kişisel bilgi istemez.

kadir_bay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
kredi kartı yokken internetten alışveriş yapabilmek için sanalkart açmıştın online işlemlerden. hesaptan çekiyor direk. istersen sınır koyuyorsun ör:50 tl, 50 yi geçmiyor vs.

kara_eylül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kredi kartı yokken internetten alışveriş yapabilmek için sanalkart açmıştın online işlemlerden. hesaptan çekiyor direk. istersen sınır koyuyorsun ör:50 tl, 50 yi geçmiyor vs.

Sanal kartı duymuştum ama detaylı bilgim yok, sanal kart başvurusunda bulunursam bana kredi kartımdan ayrı e mevcut kart numaram ve şifremden farklı yeni bir kart mı veriyorlar

Ben ininal kart kullanıyorum.

İninal veya PayByMe gibi ön ödemeli kartlarla da satın alınabiliyor. Bu kartlar yaş sınırı bulundurmaz ve kişisel bilgi istemez.

ininal kart nedir, nerden nasıl alınır ?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Sanal kartı duymuştum ama detaylı bilgim yok, sanal kart başvurusunda bulunursam bana kredi kartımdan ayrı e mevcut kart numaram ve şifremden farklı yeni bir kart mı veriyorlar

Aynen dediğiniz gibi. İnternet bankacılığı ile kullanmadan önce kullanacağın miktar kadar bir rakam belirliyorsun. Bakiyesi de diğer zamanlarda hep 0 olduğu için herhangi bir sıkıntısı olmuyor.

Hemen hemen tüm bankaların internet bankacılığı aracılığı ile menülerden kendin tanımlayabiliyorsun. Gerçek kredi kartı gibi ayrı bir numarası, son kullanım tarihi ve güvenlik kodu bulunuyor.

Bazı bankalarda istendiği zaman aktif-pasif yapılabiliyor. İnternetten alışveriş için ideal.

benergews

Asistan
Reaksiyon puanı
1
App Store'dan itunes hediye kartıyla alıyorum.
iphoneturkey-biz-itunes-hediye-karti-01.jpg

kara_eylül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir sorum daha olacak arkadaşlar,

kredi kartı ile uygulama indirmek ne kada güvenli ? kart bilgileri başkasının eline geçme ihtimal nedir ?

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Wp8'de bir tek asphalt 7'yi kredi kartı ile indirdim daha da işim olmaz :P

kara_eylül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kredi kartı güvenli mi,

şifre vs başkasının eline geçmesin

CuriousDroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ininal kart nedir, nerden nasıl alınır ?

ininal kartın sitesine girip bakın ptt (şube/matik) migros'lardan alınabiliyor. 5 lira kart ücreti ve 1 lira kart aidatı. kartta bakiye yoksa aylık kart aidatı almıyolar. hangi şubelerde olduğuna e daha detaylı bilgiye erişmek için sitesine bakın.

barislg54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler tum ucretli uygulamalari internettwn bulup indirin iste soru sormak isteyen varsa mesaj atsin