Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında bilgi almak istiyorum servise cihazı gönderdiğimde ücret iadesi cikti ve serüven başladı ikinci el aldığım bir cihaz sonuçta ama garantili faturası filan var servise gönderdiğimde kutu fatura herşeyi gönderdim sonra dediler ki uono servisi ücreti sadece fatura üzerindeki kişiye yaptırabiliriz o kiseye ulaşmanız lazım denildi sonra ben buldum bu kişi ve dediki ben uğraşamam ama soyle bir guzelikyaparim dedi şu imel numaralı cihaz ile ilgile maddi manevi hiç bir hak talebimiz yoktur bu konular ile ilgili şimdiki sahibi yetkilidir diye PDF olarak mail attı bana ben bunu servise gönderdim aradan 1 ay sonra bu şekilde kabul edemiyoruz yine denildi ne yapmam gerekiyor ama bu süreçte onlara o kadarı kargo yolladım ki fatura belgesi kimlik fotokopisi IBAN no filan ben Perşembe kargoya verdim onlar bana telefonu geri yollamış cuma günü konuşmalar filan hepsi var kısacası ne yapmam gerekiyor bir yerde takılı aldım benim elimde her belgeler mevcut yardımcı olursanız sevinirim