Üç Saniyede Kupkuru Eller

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Umumi tuvaletlerdeki hiçbir işe yaramayan el kurutma makinelerine elveda. Artık elleriniz ıslak kalmayacak.

Umumi tuvaletlerde sıkça rastladığımız el kurutma makinelerinin pek işe yarar aletler olmadığını kabul etmek gerek. Ellerinizi tam olarak kurutabilmeniz için herhalde bir yarım saat boyunca elinizi altında tutmanız gerek. Hatta yıllar önce yayınlanan bir listede bu aletler dünyanın en gereksiz ve işe yaramaz aleti olarak seçilmişti.

kururur1248169357.jpg

Ancak teknoloji her alanda olduğu gibi bu alanda da yardımıza koşuyor. Panasonic'in geliştirdiği yeni el kurutma makinesi, önceki modellerin aksine gerçekten ellerinizi kurutabiliyor. Hem de bunu sadece 2-3 saniye içerisinde yapabiliyor. Dünyanın en hızlı el kurutma makinesi unvanını alan Panasonic FJ-T13V1-W bunu saatte 448 km hızla sıcak hava üfleyerek başarıyor.

Bundan önce dünyanın en hızlı el kurutma makinesi olan Dyson Airblade, 640 km/s hızla hava üflemesine rağmen 12 saniyede kurutabiliyordu.

::
Umumi tuvaletlerdeki el kurutma makineleri sizce bir işe yarıyor mu?

Yazan
: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Cidden çok gereksiz ve sıcak havalarda hiç çekilmiyor sıcak hava üflüyor sonuçta:lol: Çok gıcık bir seside var iğrenç makina parçalayasım geliyo.:hammer:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Aslında bundan 4-5 tane alacan arabanın arkasına takacan.Formula 1 lere katılacan kazanacan:D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
İşe yararmı bilmem artık..:D

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Gereksiz Bişe Ya Sür Ellerini Üstüne :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
uyuz oluyom o üfleyen kurutma aletlerine.Hiçbir işe yaramıyor.Ne dandik bişey.Birde bütün restaurant, cafelerde, mcdonalds, burger kinglerde o alet kullanılıyo.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
2 Saniyede elini kurutmak için elini 2 gün boyunca yıkayabileceğin kadar enerji israf ediyorsun galiba. Bu hızda bu kadar sıcak hava üflemek ne kadar yakıyor acaba?

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
2 Saniyede elini kurutmak için elini 2 gün boyunca yıkayabileceğin kadar enerji israf ediyorsun galiba. Bu hızda bu kadar sıcak hava üflemek ne kadar yakıyor acaba?
448 km hızla dönen bir motorun elektrik sarfiyatıda pek tuzlu olur.Ancak 3 saniyede işi bittiği için pek fazla bi ultra tüketim yapıcanı sanmıyorum.

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
birde gıcık eder adamı
elini uzatırsın çalışmaz çekerken çalışır uzatırsın durur :D

Kirk Lee

Asistan
Reaksiyon puanı
2
fiyatı uçuktur eminim.... kağıt havlu makinesi koysunlar daha iyi.... tabi kağıtları geri dönüşüm yapılırsa tam süper olur...

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
bunu nasıl alıpta orada kullanıyorlar merak ediyorum. birde bi dünya paradır. faydalı bir şey satsan almazlar. bunuda pek görebileceğimizi sanmıyorum. Allah bilir kaç milyardır. millet elini kurutsun diye kim verecek bu cihaza bu parayı..

fomerfaruk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çalışıyorsa yüzyılın buluşu diyebilirim. insanı kanser eden aletlerden brine çözüm getirilmiş olur.:D

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yıllar önce Beyaz Show'da izlemiştim. Erkekler için icatlar diye. Kotun arkasındaki cüzdanlık ceplerine havlu takmıştı Beyaz :) Tuvaletten çıktı ve ellerini arka ceplerinde ki havlular ile kuruttu :D Bence o daha güzel bir çözümdü. Hemde çevreci :D

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yıllar önce Beyaz Show'da izlemiştim. Erkekler için icatlar diye. Kotun arkasındaki cüzdanlık ceplerine havlu takmıştı Beyaz :) Tuvaletten çıktı ve ellerini arka ceplerinde ki havlular ile kuruttu :D Bence o daha güzel bir çözümdü. Hemde çevreci :D
havtalon muydu adı :D