celebi123
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 283
Herkese merhabalar pcye teamviewer yüklesem bana format diskini oluşturabilecek var mı? linuxta format diskini oluşturamıyorum çok kanser oldum
hocam en hızlı nasıl şekilde olucaksa öyleUEFI mi kuracaksınız?
geforce nowdan oyun oynayan bir insanım ve geforce now linuxta dogru durust çalışmıyorhocam en hızlı nasıl şekilde olucaksa öyle
@EFI Shellhocam en hızlı nasıl şekilde olucaksa öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
geforce nowdan oyun oynayan bir insanım ve geforce now linuxta dogru durust çalışmıyor
Tamam. Özelden ID ve şifre atın.hocam en hızlı nasıl şekilde olucaksa öyle
geforce nowdan oyun oynayan bir insanım ve geforce now linuxta dogru durust çalışmıyor
@EFI Shell
tamam hocam tw indirip hemen geri dönüyorumTamam. Özelden ID ve şifre atın.![]()
hocam tw indiriyorum ama desteklenmiyor diyor.Tamam. Özelden ID ve şifre atın.![]()
hocam ama rufus açılmıyorNe çabuk Ubuntu'dan kurutlmaya karar verdin? Neyse Windows'u Ubuntu kurar gibi kuracaksın tek fark Ubuntu İSO'su yerine Windows 10 İSO'su indireceksin.
O zaman Etcher ile dene.hocam ama rufus açılmıyor
balenaEtcher yükledim sonra tıkladım balenaEtcher-1.5.112-x64.AppImage için hiçbir uygulama bulunamadıO zaman Etcher ile dene.
O zaman terminalebalenaEtcher yükledim sonra tıkladım balenaEtcher-1.5.112-x64.AppImage için hiçbir uygulama bulunamadı
./balenaEtcher-1.5.112-x64
balenaEtcher yükledim sonra tıkladım balenaEtcher-1.5.112-x64.AppImage için hiçbir uygulama bulunamadıO zaman Etcher ile dene.
böyle bir dosya yada dizin yok diyorO zaman terminaleyaz çalışması lazım.Bash:./balenaEtcher-1.5.112-x64
O zaman Fedora Media Writer'da kullanabilirsiniz.balenaEtcher yükledim sonra tıkladım balenaEtcher-1.5.112-x64.AppImage için hiçbir uygulama bulunamadı
böyle bir dosya yada dizin yok diyor(((((
merhabalar şimdi yapmak istediğiniz işlem ubuntuyu kaldırıp windows 10 kurmaksa size yardımcı olayımbalenaEtcher yükledim sonra tıkladım balenaEtcher-1.5.112-x64.AppImage için hiçbir uygulama bulunamadı
böyle bir dosya yada dizin yok diyor(((((
açıkçası bir gün içerisinde ubuntuyu kurup ondan sonrada windows'a geri geçen daha önce hiç kimseyi görmemiştim ne yalan söyleyeyim,Geforce Now linux'ta problemsiz kullanabiliyorum burda büyük ihtimal ile kurulumda bir hata gerçekleşti.Gerçi linux kullanmak eğlencelidir ama eğlenceli olduğu kadarda diğer işletim sistemlerine nazaran genelde zor diye nitelendirilir.Burda tercihinize hak veriyorum ama tavsiyem şudur ki bence linux dağıtımlarına biraz daha şans verebilirsiniz.İyi günler dilerimmerhabalar şimdi yapmak istediğiniz işlem ubuntuyu kaldırıp windows 10 kurmaksa size yardımcı olayım
öncelikle windows 10 iso dosyasını bulunuz daha sonra terminale sudo su yazın daha sonrada fdisk -l yazınız burdan usb belleğinizi cihaz ne olarak görüyor ona bakacaksınız misal benimki dev/sda olarak daha sonra terminale dd if=/home/Kullanıcıadınız/İndirilenler/Dosyaadı.iso of=/dev/sda(Yada sizin usb belleğinizi ne diye görüyorsa) bs=4M daha sonra birkaç dakika flash belleğinizin hazırlanmasını bekleyiniz ondan sonra nasıl ubuntu kurduysanız aynı şekilde devam edebilirsiniz.