ubuntudan windowsa geçmek

celebi123

Asistan
Reaksiyon puanı
283
Herkese merhabalar pcye teamviewer yüklesem bana format diskini oluşturabilecek var mı? linuxta format diskini oluşturamıyorum çok kanser oldum

celebi123

Asistan
Reaksiyon puanı
283
UEFI mi kuracaksınız?
hocam en hızlı nasıl şekilde olucaksa öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

geforce nowdan oyun oynayan bir insanım ve geforce now linuxta dogru durust çalışmıyor

geforce nowdan oyun oynayan bir insanım ve geforce now linuxta dogru durust çalışmıyor
@EFI Shell

Son düzenleme:

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,245

@EFI Shell
Tamam. Özelden ID ve şifre atın. :)

Mehmet_Emir

Doçent
Reaksiyon puanı
1,180
Ne çabuk Ubuntu'dan kurutlmaya karar verdin? Neyse Windows'u Ubuntu kurar gibi kuracaksın tek fark Ubuntu İSO'su yerine Windows 10 İSO'su indireceksin.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
balenaEtcher yükledim sonra tıkladım balenaEtcher-1.5.112-x64.AppImage için hiçbir uygulama bulunamadı

böyle bir dosya yada dizin yok diyor :((((((
merhabalar şimdi yapmak istediğiniz işlem ubuntuyu kaldırıp windows 10 kurmaksa size yardımcı olayım

öncelikle windows 10 iso dosyasını bulunuz daha sonra terminale sudo su yazın daha sonrada fdisk -l yazınız burdan usb belleğinizi cihaz ne olarak görüyor ona bakacaksınız misal benimki dev/sda olarak daha sonra terminale dd if=/home/Kullanıcıadınız/İndirilenler/Dosyaadı.iso of=/dev/sda(Yada sizin usb belleğinizi ne diye görüyorsa) bs=4M daha sonra birkaç dakika flash belleğinizin hazırlanmasını bekleyiniz ondan sonra nasıl ubuntu kurduysanız aynı şekilde windows kurup devam edebilirsiniz.

merhabalar şimdi yapmak istediğiniz işlem ubuntuyu kaldırıp windows 10 kurmaksa size yardımcı olayım

öncelikle windows 10 iso dosyasını bulunuz daha sonra terminale sudo su yazın daha sonrada fdisk -l yazınız burdan usb belleğinizi cihaz ne olarak görüyor ona bakacaksınız misal benimki dev/sda olarak daha sonra terminale dd if=/home/Kullanıcıadınız/İndirilenler/Dosyaadı.iso of=/dev/sda(Yada sizin usb belleğinizi ne diye görüyorsa) bs=4M daha sonra birkaç dakika flash belleğinizin hazırlanmasını bekleyiniz ondan sonra nasıl ubuntu kurduysanız aynı şekilde devam edebilirsiniz.
açıkçası bir gün içerisinde ubuntuyu kurup ondan sonrada windows'a geri geçen daha önce hiç kimseyi görmemiştim ne yalan söyleyeyim,Geforce Now linux'ta problemsiz kullanabiliyorum burda büyük ihtimal ile kurulumda bir hata gerçekleşti.Gerçi linux kullanmak eğlencelidir ama eğlenceli olduğu kadarda diğer işletim sistemlerine nazaran genelde zor diye nitelendirilir.Burda tercihinize hak veriyorum ama tavsiyem şudur ki bence linux dağıtımlarına biraz daha şans verebilirsiniz.İyi günler dilerim

Windows 10 flash belleğe yazdırmada sıkıntı yaşarsanız benle iletişime geçebilirsiniz

Son düzenleme: