Ubuntu terminalden chromium indirdim. Virüslü müdür?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bay_Fox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
ben linux için dedim onun için olan programları demedim hem burada chromium yazılmış visual stıdio filan diil
Microsoft Edge, Steam, Visual Studio Code vb. bir sürü program var. Bunlar kapalı kaynak programlar ama GNU/Linux dağıtımlarında kullanabilirsiniz. Yanlış yönlendirme oluyor bu.

Bay_Fox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Klavyeden AltGr ve Q harfine aynı anda basın. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

komutu yazdıktan sonra yazan herşeyi kopyalayın buraya bakalım silinmişmi?
Paket listeleri okunuyor... Bitti
Bağımlılık ağacı oluşturuluyor
Durum bilgisi okunuyor... Bitti
'chromium-browser' kurulu değildi, dolayısıyla kaldırılmadı
0 paket yükseltilecek, 0 yeni paket kurulacak, 0 paket kaldırılacak ve 0 paket yükseltilmeyecek.
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'lutris-team-ubuntu-lutris-focal.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'spotify.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'google-chrome.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
abi bunlae çıkıyor

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,078
Paket listeleri okunuyor... Bitti
Bağımlılık ağacı oluşturuluyor
Durum bilgisi okunuyor... Bitti
'chromium-browser' kurulu değildi, dolayısıyla kaldırılmadı
0 paket yükseltilecek, 0 yeni paket kurulacak, 0 paket kaldırılacak ve 0 paket yükseltilmeyecek.
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'lutris-team-ubuntu-lutris-focal.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'spotify.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'google-chrome.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
abi bunlae çıkıyor
Bunlar çıkıyor ise iyi. Chromium silinmiş.

Bay_Fox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21