Herkese merhaba arkadaşlar. Konuyu yalnış yere açtıysam kusura bakmayın. Şimdi aklıma takılan soruyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Aslında Windows la aram iyi
fakat linux bölümündeki değerleri arkadaşların yardımları ve bilgisi dahilinde ayrıca linux masaüstü görüntülerini görünce heveslendim ve burada okuduklarımla Ubuntu remix sürümünü kurmaya karar verdim. Neden Ubuntu remix diye sorarsanız, çünkü ufak bir netbook bilgisayarım var. Windows Xp mevcut içerisinde. Benim Ubuntuyu tercih etmemin sebebi: birincisi sistem kaynakları dar olduğu için tam verim alamıyorum XP den. Fan çalışması hiç durmuyor vs. vs. Sorum ise şu; XP içerisinde kurulu geldi cd lerim filan yok(driverlar da dahil.) Usb üzerinden kurulum yapıldığını okudum ve usb stick i boot ettim. Kurulum aşamasına gelince Xp yi silmek istemiyorum çünkü olurda problem yaşarsam geri dönmek açısından. Şimdi nasıl XP yi silmeden kurulumu yapabilirim ? Ubuntu forumda diskleri bağlama olayı anlatılmış ama inanın hiç bişey anlamadim hiç ubuntu kurmamış ve kullanmamış birisi olarak. Sizlerin değerli görüşlerinize ve yardımlarına ihtiyacım var şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Yalnışım olduysa af ola.