yusufsan21
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 35
ya çok yavaş iniyor. hızlı bir server söler misiniz ?
Torrent ile indir en hızlısı o.
ya çok yavaş iniyor. hızlı bir server söler misiniz ?
benim öyle şikayet etme merağım yoktur çekinmeden ne söyliyeceksen söyle dert etme yani içinde kalmasın bak ben nasıl kusuyorum içimdekileri içime şeytan kaçmış gibi :devil2:
Aslında çok güzel bir linux dağıtımı fakat daha eklenecek bazı ek özellikler gerekiyor..
Bu dağıtımı beğenmezseniz bence %100 Yerli Pardus geçme zamanı...
Microsoft Windows XP-VİSTA-7 bu tüm sürümler aslında hepinizin de bildiği üzere ticari bir kural ve ABD'nin bütün dünyaya bir dayatmasıdır. Ama en iyisi olarak linux fakat yaygınlaşmasında ve donanımsal tam destekte microsoft firması önde olduğu için windows7 önde bulunuyor. Şuan aldığınız teknolojik bütün yeni değişimler her ne kadar linux desteğide versede en performans ve destegi microsoft windows sürümlerine verilmektedir.. Bence bilgisayarınızda windows7 kurduktan sonra mutlaka harici yeni bir sürüm (örneğin;unbuntu,pardus v.s.) kurunuz.. Hem windows7 ile tam performans alır sorun yaşamaz hem de linuxda bu yeni değişimlerden tam performans almayı ve bilgi edinmeyi kendinize sağlamış olursunuz... Saygılar..
http://www.pardus.org.tr/indir/
Benim sistemimde ubuntu ve pardus yüklü hiçbir sorunda yok. Ayarlarda bir sorun olabilir mi ya da donanım uyumsuzluğu olabilir mi?Biri pardus mu dedi. Peki sana soruyorum ; neden pardus kurayım. Pardusa 3 kere şans verdim şu haftada üçündede görsellik ile ses olayını birbiriyle çalışmasını reddetti. Görsellik varsa ses yok ses varsa görsellik yok. Şu aralar bir daha şans vereceğimi düşünmüyorum.
ne 100 kbsı 5-ila 7 kb arasında ındırıyyordu valla cok saoltürkiye veya amerika sunucularından indirirken aktarım hızım 100kb/sn'yi geçmemesine rağmen mozambique(mozambik) sunucularından 600kb/sn ile 20dk da indirdim.aktarım hızı yavaş olanlara tavsiye ederim...
winzort nedir hocam bi açıklarmısınWinzort'a sahip olduğu yüzbinlerce virüse, casus yazılıma, trojana, yüksek satış fiyatlarına, EULA gibi bütün kişisel bilgi gizliliğini yok sayan sözleşme metnine rağmen sürekli şans tanıyan, hoşgörü gösteren kullanıcılar, bu hoşgörünün binde birini Linux'e, Pardus'a karşı gösterebilse keşke.
Ubuntu
Ne demek bu?
diye sormuş Troy ona cevap galiba.
Winzort'a sahip olduğu yüzbinlerce virüse, casus yazılıma, trojana, yüksek satış fiyatlarına, EULA gibi bütün kişisel bilgi gizliliğini yok sayan sözleşme metnine rağmen sürekli şans tanıyan, hoşgörü gösteren kullanıcılar, bu hoşgörünün binde birini Linux'e, Pardus'a karşı gösterebilse keşke.
winzort nedir hocam bi açıklarmısın
beyler bunu ben indidimde tr si yokmu bunun
Hislerime tercüman olmuş, çok güzel açıklamışsın, teşekkür ederim.winzort nedir biliyormusun?
winzort, mikisoft tarafından geliştirilen kapalı kaynak kodlu ve insanların ona karşı duyduğu hayranlığı anlayamadığımız onu pahalı olan kaliteli olandır düz mantığıyla hareket ederek satın almak için yüzlerce dolar sarfedilen dandik bir işletim sistemidir.
Ubuntu 9.10 türkçe desteği mevcut mudur acaba ve windows 7 kadar verimlimidir yani driver desteği falan mevcutmudur. mesela video kamera ve ieee1314 freware kart tanıtımı yazıcı tanıtımı ve diğer bazı sürücülerde sorun yaşarmıyız. birde bazı durumlarda ie8 gerekli oluyor Ubuntu 9.10 ie8 kurma imkanımız varmı çünkü resmi bazı yerlerde ie8 gerektiriyor
Hislerime tercüman olmuş, çok güzel açıklamışsın, teşekkür ederim.![]()
ie8 kuramazsın ama 7 ve 6 kurarsınLinux dağıtımlarının driver desteği çok yüksektir ama bazen sorunlar çıkabiliyor. Genelde yazıcılar hiçbir sürücü yüklenmeden çalışırlar. (En azından bizim Xerox böyle çalışıyor.)
ie kuramazsın ama Opera'nın ie modunu kullanarak işlemlerini halledebilirsin.
winzort nedir biliyormusun?
winzort, mikisoft tarafından geliştirilen kapalı kaynak kodlu ve insanların ona karşı duyduğu hayranlığı anlayamadığımız onu pahalı olan kaliteli olandır düz mantığıyla hareket ederek satın almak için yüzlerce dolar sarfedilen dandik bir işletim sistemidir.