Ubuntu 13.04

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
değişiklikler neler yükleyen var mı?

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kısmetse bu hafta indirip deneyeceğiz, birde işlemciye buakdar abanmasa çok datlı olcak ama, görsellikle ve aramada aşmış diyor gavur forumları.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ubuntu gnome olarak indiriyorum bakalım nasıl olmuş :D

setcom_2000

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ubuntu gnome olan kubuntu v.s. değilse gnome ile gelir...

Yanlış biliyorsunuz. Ubuntu bir süredir Unity ile geliyor. Gnome da aynı KDE de olduğu gibi ayrı bir sürüm olarak Gnome severler tarafından kullanılıyor. Kısacası standart Ubuntu Unity ile geliyor.

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yanlış biliyorsunuz. Ubuntu bir süredir Unity ile geliyor. Gnome da aynı KDE de olduğu gibi ayrı bir sürüm olarak Gnome severler tarafından kullanılıyor. Kısacası standart Ubuntu Unity ile geliyor.

tek fark unity olmaması mı? aradaki farklar tam olarak nedir acaba. Lanet olası unity den kurtulmuş mu oluyoruz yani :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
wubi ile kurulumuda çıksaydı iyiydi :)

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben üstüne Gnome3 kurupta kullanıyorum daha güzel oluyo unity pek hoşuma gitmiyo :)
[video=youtube;SSGfS6K7pI0]http://www.youtube.com/watch?v=SSGfS6K7pI0[/video]

sezmen

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Önce ubuntu yu indirdim bi hevesle, ilk uyku modundan dönmeye çalışmam sonrası ekran kartımla anlaşamadığını gördüm. orjinal sürücülerini de kurdum ama sorun devam etti, dondu, takıldı, açılmadı, uyanmadı vs. Sonra gnome kullanan ubuntuyu indirip kurdum, sorunlar aynı şekilde devam etti, bişey değişmedi. Yine ne varsa pardus da var diye tekrar Yeni Pardus 2013 Topluluk Sürümünü kurdum. Ne ekran kartımla ne de başka bişeyle anlaşmazlık çıkarmadan paşalar gibi çalışıyor.