tipitip
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
peki şu resimdekipanelin sağ tarafını nasıl yapıcan klasör seçenekleri yok remove icon çıkıyo sağ tıkladığımda places'e ??
hani yüklendikten sonra resim konmuş dock'ın sağ tarafında klasörlü seçenekler var orayı yapamadım :s
Hem başarıp hem beceriksiz olmak nasıl oluyorsonunda yaptım ya şükürlinux konusunda biraz beceriksizim...
Rica ederiz..Teşekrler süper paylaşım
Yalnız yine bir şey sorucam adım adım giderken birden yuva çökrü çıktı yeniden başlatmak için tıklayın diyor yıklıyorum uyarı mesajı veriyor..Bazı uygulamalar zaten yüklü diye..
Bir kaç uygulamayı fazla fazla yükledim herlde onları kaldıramıyorum mesela iki tane 17 derece yazısı gibi
E: Çözdüm çözdümm![]()
Çözümü yazsaydın keşke:yes: bana da oldu uğraştım bi süre sonra ana paneldeki ağ simgesinin olduğu yeri panelden kaldırınca düzeldi. Bu karmaşık işlemi bilen biri anlatırsa daha iyi olur bir kaç kişi daha karşılaşmışTeşekrler süper paylaşım
Yalnız yine bir şey sorucam adım adım giderken birden yuva çökrü çıktı yeniden başlatmak için tıklayın diyor yıklıyorum uyarı mesajı veriyor..Bazı uygulamalar zaten yüklü diye..
Bir kaç uygulamayı fazla fazla yükledim herlde onları kaldıramıyorum mesela iki tane 17 derece yazısı gibi
E: Çözdüm çözdümm![]()
Çözümü yazsaydın keşke:yes: bana da oldu uğraştım bi süre sonra ana paneldeki ağ simgesinin olduğu yeri panelden kaldırınca düzeldi. Bu karmaşık işlemi bilen biri anlatırsa daha iyi olur bir kaç kişi daha karşılaşmış
E: iki biraz yamuk olmuş
üst tarftaki iki
Alt taraftaki bir![]()
@rise güzel anlatım. Yalnız başta takıldım. Sıra ile gidiyordum. AWN kurdum. Awn köşeye sağ tıklayıp Dock Preferences (Yuva Tercihleri) seçiyorum ama herhangi bir pencere açılmıyor.
Neden olabilir acaba ?
Edit: Sanırım sorunu buldum ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Terminalden çalıştırmayı denedim. Kullandığım kod:
awn-settings &
Aldığım hata: Awn Settings can't be run as root. Ben kendi kullanıcıma root yetkisi vermiştim. Ondan kaynaklanıyor sanırım sorun. root yetkisi olmadan nasıl çalıştırabilirim ?
AWN uygulamasını kaldırıp yeniden kurabilir miyiz ?
Panellerin saydamlık seviyelerini o panel üzerinde sağ tıklayıp "Panel özellikleri> Background sekmesi" ne geçerek (resimde görülen şekilde) ayarlayabilirsiniz.2 defa denedim olmadı. Vazgeçtim. Kullanıcımın root yetkisini kaldırıp tekrar kurmak icab ediyor sanırım. Üşendim açıkçasıŞimdilik Docky kurdum. Docky de güzel.
Şimdi sormak istediğim şu var. Anlatımında Pencerelerin ve alt, üst Panellerinin transparent olduğunu gördüm. Aynı aşağıdaki resimdeki gibi. Bunu nasıl yaptın ?
![]()
Bahsettiğin yerden denedim ama sadece boş yerler saydam oluyor. Simge olan yerlerin kenarları hala siyah oluyor.
Dust teması yap @rise'ın dediğini uygula oluyor veya crux teması ile![]()