Twitterdan ip bulunur mu acil cevap

all1none

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Twitter ip bulunur mu ? Kimligimimizin ogrenilmemesi lazım hesabı devre dışı bıraktık ismini yazınca kullanıcıya ulaşılamıyor deniyor. Her hangi bi şekilde ip falan bulunup bize ulaşabilirler mi acil yardım?

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Elbette bulunur, yeni internet yasası ile beraber kullanıcı faaliyetlerinin bir süre kayıt altına alınıp depolandığını biliyorum yanılmıyorsam. Bu tür olaylar için.

Kimi bombaladınız twitterdan !

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Melih Gökçek'i mi hackledin ne yaptin :D
Eger twitter destek ile iletisime gecilirse bulunur kisi tek basina bulamaz

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sanal ortamda yapılan herşey kayıtlıdır. Özellikle sitelere yapılan giriş çıkış vb aktivite her zaman belirli bir zaman kaydı tutulur. Kısaca her ne yaptıysan sonuçuna katlan. Olmadı git özür dile.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
unutma bir kuru özür her zaman yeterli olmaz sanal alemde kimseye küfür hakaret etme hak etsede sonra çıkar...

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
twitter kimseyle ip paylaşımı yapmaz fakat oparatorleri bilemeyeceğim..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
onun paylaşmasına gerek yok i.s.s. verir hemde liste liste belkide periyodik olarak bak bu şunu aramış bunu bulmuş...
bizim ayıcığın aramalarını görseler...
o ayıcıkta beni izliyor bu ne ? o ne? der durur...

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
silmek zorunda kalacak birşey yapmışsın ki mutlaka gelip burada soruyorsun. inşallah bulurlar :)

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Twitter ip bulunur mu ? Kimligimimizin ogrenilmemesi lazım hesabı devre dışı bıraktık ismini yazınca kullanıcıya ulaşılamıyor deniyor. Her hangi bi şekilde ip falan bulunup bize ulaşabilirler mi acil yardım?
Ip,mac adresinden bulurlar. Internet servis saglayicilarinin sagladigi bilgiler de cabasi.

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bilgisayar üzerinden ne yaptıysan izlediğin yolların hepsi izlediğin yollarda teker teker kayıt olur sadece bir profesyonelin elinden geçmesi yeterli tabi amatör dava açar ismini yada nickname kısacası elektronik parmak izi,imzanı bulurlar twitter destekle iletişim kurup her türlü öğrenirler ve artık ne yaptığın nerelere girdiğin 3 yıllığına kayıt altına alınıyor kendini gizlemen için baya profesyonel olmalısın.

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Twitter sisteminden bir hesabın tamamen silinmesi 30 gün sürüyor 30 geçmeden twitter paylaşırsa bilgileri ki zor ama yaptığın ne kadar ciddiyse farklı bir durum oluşturur.

GOLDEN GOLD

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Fbi cia swat asayiş şube ekibi hatta rıza baba bile gelir evine.

arkadaşlar yazmış ama bence de twitter destekle iletişime geçilirse seni bulurlar

SpyChef

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen ben gibi insanlar bulamaz. Ama mahkeme kararı ile Twitter IP verebilir.