Twitter'dan "Allah CC"ye 15 ay hapis cezası!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Dinini gerektiği gibi yaşayan bir insan dinin kurallarına yasaklarına uyan bir insan neden içeri düşmesin ki ? Dinimiz ile Türk Ceza Kanunlarının ters düştüğü noktalar yok mu sizce ?
Var da namuslu insan içeri düşmez yani dindar da düşmez

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
iftiraya kurban olursa mümkün konuya gelirsek kamu huzurunu bozan söylemler de suç ki söz konusu kişi bunu yapmış içeri girdiği gibi çıkamıcak o kesin ama sağ ama ölü...

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Var da namuslu insan içeri düşmez yani dindar da düşmez
bilip bilmeden konuşan insanlara neden se karşıma alıp hadi gel benimle deyip içeriyi göstermek geliyor ama olmuyor. maalesef. 2005 yılında içeriye girdim 6 ay içeride kaldım. namuzsuz olduğum dindar olmadığım için mi içeride yattım. içeride nice insanlar tanıdım.senden benden dindar ama hayat koşulları bunu gerektirmiş. ha ben niye mi girdim içeriye. büyük bir fabrikaya 65 adet bilgisayar verdiğim için ve bunun karşılığında aldığım çek karşılıksız çıktığından dolayı batmanın eşine geldiğim ve bunun karşılığında mal beyanında bulunamadığımdan dolayı ve avukatın keyfi sebebleri ile içeriye girdim. şimdi ben namuzsuz mu oldum dindar olmdım mı. ahh ahh.neyse içeriye giren bilir ve rabbim düşmanıma bile göstermesin.

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Allah kimseye göstermesin ben eski bir mevzudan dolayı ironi yaptım