Var da namuslu insan içeri düşmez yani dindar da düşmezDinini gerektiği gibi yaşayan bir insan dinin kurallarına yasaklarına uyan bir insan neden içeri düşmesin ki ? Dinimiz ile Türk Ceza Kanunlarının ters düştüğü noktalar yok mu sizce ?
Var da namuslu insan içeri düşmez yani dindar da düşmezDinini gerektiği gibi yaşayan bir insan dinin kurallarına yasaklarına uyan bir insan neden içeri düşmesin ki ? Dinimiz ile Türk Ceza Kanunlarının ters düştüğü noktalar yok mu sizce ?
bilip bilmeden konuşan insanlara neden se karşıma alıp hadi gel benimle deyip içeriyi göstermek geliyor ama olmuyor. maalesef. 2005 yılında içeriye girdim 6 ay içeride kaldım. namuzsuz olduğum dindar olmadığım için mi içeride yattım. içeride nice insanlar tanıdım.senden benden dindar ama hayat koşulları bunu gerektirmiş. ha ben niye mi girdim içeriye. büyük bir fabrikaya 65 adet bilgisayar verdiğim için ve bunun karşılığında aldığım çek karşılıksız çıktığından dolayı batmanın eşine geldiğim ve bunun karşılığında mal beyanında bulunamadığımdan dolayı ve avukatın keyfi sebebleri ile içeriye girdim. şimdi ben namuzsuz mu oldum dindar olmdım mı. ahh ahh.neyse içeriye giren bilir ve rabbim düşmanıma bile göstermesin.Var da namuslu insan içeri düşmez yani dindar da düşmez