• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Twitter kullanıyor musunuz?

Twitter kullanıyor musun?

• Kullanmıyorum

Oy: 47 27.2%
  • Kayıtlıyım ama kullanmıyorum

Oy: 25 14.5%
  • Zaman zaman girip çıkıyorum

Oy: 60 34.7%
  • Müdavimiyim

Oy: 41 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    173

developer

Doçent
Herkese selamlar, nasıl gidiyor arkadaşlar iyi misiniz?

Kısa süre sonra forum içi bir etkinlik yapmayı planlıyoruz. Etkinlik sonrasında belirli ödüller olacak tabii ki. Fakat bunun için ön analiz yapmamız lazım.

Bu sebeple Twitter kullanan arkadaşlar var mı varsa kaç kişi bunu merak ediyoruz.

Ankete katılarak yardımcı olun lütfen.

Kullanıyorum ama mizah seviyesi yüksek olan insanlara ve başkalarının fikrini hoş görebilen insanlara Reddit öneririm. Güzel mekân.

Kullanmıyorum, bundan sonrada zaten hiç kullanmam daha geçen gün internette bir şey araştırırken eski sevgilimin profiline denk geldim, kullanacağımı düşünmüyorum twitter’ı

Baya aktif kullanıyorum. Diğer platformlardan çok daha önde benim için.

Twitter hesabı açın kenarda dursun. Tecavüzcülerin, katilların tutuklanması için tweet atarsınız. Malum adalet Twitter ile sağlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: BHA
Facebook'un ilk kullanıcılarından olmamdan sanırım diğer hiç bir sosyal medyaya sıcaklık duymadım. Bir süre sonra sosyal medyadan tamamen koptum, böyle daha rahat.

Kısa süre sonra forum içi bir etkinlik yapmayı planlıyoruz. Etkinlik sonrasında belirli ödüller olacak tabii ki. Fakat bunun için ön analiz yapmamız lazım.

Bu sebeple Twitter kullanan arkadaşlar var mı varsa kaç kişi bunu merak ediyoruz.

Facebook kullanıyormusunuzdan sonra twitter kullanıyor musunuz diye soru... evet var ama az giriyorum

hoş değil ve huzur veren bir ortamı yok artık

Hesabım var ama kullanmıyorum şifresini de unuttum zaten şimdi hemen yeni bir tane oluşturcam

arada bir girsemde devamlı olarak bakar haberleri vs. oradan da takip ederim.

Çok önceden yabancı dilde yazdığım blogum için açmış olduğum bir twitter hesabı vardı. Şimdi de (amatör/kendi çapında) bir blog projem var ve ona da ayrı bir hesap açtım lakin kullanmak henüz kısmet olmadı. :)

Politik konularda verilebilecek aksi cevaplar dolayısıyla kendi topuğuma sıkmak istemediğim için uzak durmaya çalışıyorum :D