Helelwleele
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Bana da hala cevap gelmedibana en son bu geldi
Bana da hala cevap gelmedibana en son bu geldi
Ailemden birinin kimligini atsam alma şansim olur mu bir bilginiz var mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende anneminkini attim size onay mesaji kac saat sonra geldi
Offf umarım acilir ağlıcam artikEvet Bana da en son bu gönderildi. Pandemi yüzünden yoğunluk var sanırım.
Bende aynı durumdayım 6 yıllık hesabım gitti resmenOfff umarım acilir ağlıcam artik
bana gelen son e-postayi yanitladim suan sizde yapın belki ise yararBende aynı durumdayım 6 yıllık hesabım gitti resmen
Yaptım kaç kez kimlik attım hatta umarım ise yarar.bana gelen son e-postayi yanitladim suan sizde yapın belki ise yarar
Nasıl yaptınız?Sorun birkac hafta önce çözüldü arkadaşlar. Yazmayı unuttum. Bilgilerini paylaşan herkese sonsuz teşekkürler.
Maalesef banada hala donmedilerCevap olarak atılan maili 100 kez yanıtladım geri dönüş yapmiyolar dünya üzerinde aktif olarak kullanılan bir uygulamanın bu sorununu bu kadar uzun sürede çözümlemesi saçma bir durum
bugün mesaj geldi kimliğimi bida göndermemi istediler umarım işe yararAÇILDIIIIII 1 hafta sonra açıldı benim ki
Yaşınız 13 altı mı? Eğer 13 üstü ise kendi kimliğinizi arkalı önlü atmanızı öneririm. Başka bir kişinin kimliğini paylaşmak hesabınızı açmaya yardımcı olamayabilir.arkadaşlar aynı sorun yüzünden benim de hesabım kilitlendi... 2 gün önce yaşı tutan birinin kimliğini attım ama hala dönüş olmadı acaba kimliğin iki yüzünü de atmam şart mıdır ?
Yaşım 13 üstü. Bu konudaki tüm sayfaları inceledim. Yaşı 13 üstü olanlar kendi kimliklerini gönderdiklerinde sonuç alamamışlar fakat hesap açıldığında 13 yaşından büyük olan bir kişinin kimliğini gönderenlerin hesabı açılmış.Yaşınız 13 altı mı? Eğer 13 üstü ise kendi kimliğinizi arkalı önlü atmanızı öneririm. Başka bir kişinin kimliğini paylaşmak hesabınızı açmaya yardımcı olamayabilir.
Ben sonuç aldım düzgün bir şekilde kimliğiniz paylaştığınız da hesabınız açılıyor bizzat kendim kimliğimi gönderip hesabımı açtırdım.Yaşım 13 üstü. Bu konudaki tüm sayfaları inceledim. Yaşı 13 üstü olanlar kendi kimliklerini gönderdiklerinde sonuç alamamışlar fakat hesap açıldığında 13 yaşından büyük olan bir kişinin kimliğini gönderenlerin hesabı açılmış.
2020 yılında genelde 1 haftada sonuç almışlar biraz daha bekleyeceğim . doğum tarihi ve ismin olduğu kısmı attım sadece yeterli diye düşündüm ama iki taraflı atan da olmuş. siz nasıl yaptınız ? ve ne kadar sürdü?Ben sonuç aldım düzgün bir şekilde kimliğiniz paylaştığınız da hesabınız açılıyor bizzat kendim kimliğimi gönderip hesabımı açtırdım.
Kimliği 2 taraflı olarak attım hiçbir bilgiyi silmeden. Sonra kimliğim hesabımla bağdaştırılıp kontrol edildi ve sadece yıllar önce attığım bir twitin silinmesi istendi sildim hesabım açıldı. Bu arada bu olay bu yıl içinde gerçekleşti.2020 yılında genelde 1 haftada sonuç almışlar biraz daha bekleyeceğim . doğum tarihi ve ismin olduğu kısmı attım sadece yeterli diye düşündüm ama iki taraflı atan da olmuş. siz nasıl yaptınız ?
1 hafta bekleyip geri dönüş olmazsa böyle deneyeceğim teşekkür ederimKimliği 2 taraflı olarak attım hiçbir bilgiyi silmeden. Sonra kimliğim hesabımla bağdaştırılıp kontrol edildi ve sadece yıllar önce attığım bir twitin silinmesi istendi sildim hesabım açıldı. Bu arada bu olay bu yıl içinde gerçekleşti.
twitter hesabımı 2013te açmıştım o zaman 11 yaşındaydım şimdi 18 yaşındayım ve doğum günüm yaklaştığı için hesabıma doğum tarihimi ekledim 01.01.2002Ben sonuç aldım düzgün bir şekilde kimliğiniz paylaştığınız da hesabınız açılıyor bizzat kendim kimliğimi gönderip hesabımı açtırdım.
Demekki 12 yaşındasınTwitter hesabım kilitlendi, sebebi ise 13 yaşın altında olmammış. Eğer yanlış yaptığımızı düşünüyorsanız kimlik-ehliyet vb. yükleyip yollayın dediler. kimliğimde seri no yu ve TC no nun bir kısmını gizleyip yolladım isim-soyad-d.tarihi görünüyordu ama reddettiler 13 yaşın altındasınız dediler. Yaşım 18 nasıl ulaşırım ben Twittere mail ile?
Kimliği iki taraflı nasıl atmam gerekiyor 2 fotoğraf eklenebiliyor mu yoksa kolaj mı yapmalıyım?Kimliği 2 taraflı olarak attım hiçbir bilgiyi silmeden. Sonra kimliğim hesabımla bağdaştırılıp kontrol edildi ve sadece yıllar önce attığım bir twitin silinmesi istendi sildim hesabım açıldı. Bu arada bu olay bu yıl içinde gerçekleşti.
Hatırlamıyorum 2 fotoğraf ekleniyorsa 2 fotoğraf şeklinde at kolaja uğraştığımı sanmıyorum.Kimliği iki taraflı nasıl atmam gerekiyor 2 fotoğraf eklenebiliyor mu yoksa kolaj mı yapmalıyım?
Kimliğin ön yüzünü tcyi kapatarak attım ve 1 buçuk haftada hesap açıldı benimKimliği iki taraflı nasıl atmam gerekiyor 2 fotoğraf eklenebiliyor mu yoksa kolaj mı yapmalıyım?
Açılmasına sevindim. Ben seri noyu falan da kapamıştım ama ondan olduğunu düşünmüyorum umarım benimki de açılırKimliğin ön yüzünü tcyi kapatarak attım ve 1 buçuk haftada hesap açıldı benim
Ben hesap açıldığında 13 yaşından büyük olan birinin kimliğini gönderdim 10 günde açıldı, kendi kimliğini gönderip açılan da olmuş açılmayan da. Ama büyük birinin kimliğini atarsan kesin açılırarkadaşlar benim de hesabım kapandı. hesabı sanırım 13 üme girmeden birkaç gün önce açmışım. 14 ocak doğum günüm ve 2019 ocakta açmışım hesabı 14 ocaktan önce açtıysam yaş 12 oluyor. eğer bikaç günden dolayı falan hesap giderse ağlarım. şuan 15 yaşındayım eğer hesabı 13 yaşına girmeden bikaç gün önce açtığımdan dolayı hesap gider mi ? veya 13 yaştan önce attığım tweetler mi silinir ?(13 yaştan önce hiç tweet atmamıştım :d) yani hesap açılır mı kimlik bilgilerimi hiçbir şey karalamadan gönderdim. cevap bekliyorum şuan bi gelişme olursa yazarım. 6-7 gün önce yaşandı sanırım bu olay. cevap verirseniz de sevinirim açılır mı açılmaz mı bilgisi olan biri var ise.