Twilight-Breaking Down En Ucuz Nerde ki ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Arkadaşımla girdiğim iddiada hiç kitap okumadığını da göze alarak ilk 3 kitabı okursan 4.yü ben alcam dedim :( ve şuan almak zorundayım :(
İnternet ortamında veya Ankara'da ucuzluktan bulabilir miyim ? Tavsiye ettiğiniz bi yer var mı ?

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşımla girdiğim iddiada hiç kitap okumadığını da göze alarak ilk 3 kitabı okursan 4.yü ben alcam dedim :( ve şuan almak zorundayım :(
İnternet ortamında veya Ankara'da ucuzluktan bulabilir miyim ? Tavsiye ettiğiniz bi yer var mı ?
Dost Kitabevi dermişim :mrgreen:
Zafer Çarşısı'nda ve Karanfil Sokak'taki pasajlarda yeni ve ikinci el kitaplar bulabilirsin.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Sağolasın hta1905, peki tavsiye edebileceğin bi dükkan var mı ? Ya da Olgunlara düşmüş müdür ki kitap ?

al bi tane cakma ne ugraşıyon :D
Çakma felan farketmez kardeş :D
Alacağım kişi bi bayan ve almak zorudayım söz vermişim bi kere :(
2.el alırım artık, ama asıl merak ettiğim konu kitap 2 ay önce felan çıktı 2. ele düşmüşmüdür ki ?!

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sağolasın hta1905, peki tavsiye edebileceğin bi dükkan var mı ? Ya da Olgunlara düşmüş müdür ki kitap ?

Çakma felan farketmez kardeş :D
Alacağım kişi bi bayan ve almak zorudayım söz vermişim bi kere :(
2.el alırım artık, ama asıl merak ettiğim konu kitap 2 ay önce felan çıktı 2. ele düşmüşmüdür ki ?!
Dükkan isimleri aklımda kalmaz.Sen boş bir vaktinde pasajları gez.Kitap yeniyse 2. elini bulmak zor olur,ama korsanı bulunabilir :devil2:

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
:D Korsan al ya uğraşma 2.elle,artık öyle korsanlar varkı ayırt edemezsin.