Tuttuğunuz takımı nasıl seçtiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Baba fanatik GSli olunca oğluda fanatik GSli oluyor :D Ne heyacanlı izlerdi maçları mübarek dükkanı bırakır maça bakardı:D Gol olmayınca ettiği küfürler aklıma geldikçe hala gülüyorum :D

Ayrıca baba tarafında bi tane GS haricinde takım tutan yoktur. Bayramlarda toplaşıpda GS muabbeti yapmadığımız an yoktur. Saatlerce spor konuşulur :D

leomessi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
çevre sağolsun:D ama GS'li olduğum için mutluyum

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Babam FB lidir. Çocuk yaşta hangi sebepden dolayıdır bilmem ama içim ısındığından olsa gerek, birde arkadaş çevresi ki, çocukluk arkadaşlarımın yarısından fazlası BJK idi. Sevdim tutuldum yeri geldi ağladım ama daha çok gururlandım tuttuğum takımla, SARIKIRMIZISIYLA, RE RE RE RA RA RA GASSARAY GASSARAY CİMBOMBOM dedim.

jacobblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sülalede herkes Galatasaraylı bende o yüzden Galatasaraylıyım doğuştan yane ama eskiden fanatik deildim şimdi çok fanatiğim :):)

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Baba fanatik GSli olunca oğluda fanatik GSli oluyor :D Ne heyacanlı izlerdi maçları mübarek dükkanı bırakır maça bakardı:D Gol olmayınca ettiği küfürler aklıma geldikçe hala gülüyorum :D

Ayrıca baba tarafında bi tane GS haricinde takım tutan yoktur. Bayramlarda toplaşıpda GS muabbeti yapmadığımız an yoktur. Saatlerce spor konuşulur :D
Bi eniştem var hastamı hasta galatasaraylı acayip uslu başlı bi insandır bi gün maç izlerken gördüm onu,görmez olaydım küfürün biri bin para o maç izliyo ben onu:)böyle acayip bişey ya futbol,kendini kaybediyo insan..

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
baaydn flood yapmak yasak. Üstteki mesajı editle :)
Saygılar

DipNot: Takım tutmuyorum :D

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Galatasaray ın ard arda 4 kez lig şampiyonu olduğu,uefa kupasını kazandığı seneleere denk gelen çocukluk yıllarımdan dolayı seçtim.
iyi ki galatasaray ı seçmişim

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Futbolu sevdiğim için seçmedim. Çok küçükken hangi takımlısın diye sorduklarında CİMBOM luyum derdim. Galatasaraylısın dediklerinde ise çok kızardım, hayır ben cimbomluyum derdim :) Adı renkli gelmiş sanırım. Yine öyle :)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
3 yaşındaydım, sdn'ye girdim, aaa baktım fb ile ilgili bir haber... 25 yaşına gelince sdn bağımlısı olacağımı sezdiğimden olacak, ilk gördüğün kıza aşık olmak gibi ben de ilk gördüğüm takımı tuttum :D

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
3 yaşındaydım, sdn'ye girdim, aaa baktım fb ile ilgili bir haber... 25 yaşına gelince sdn bağımlısı olacağımı sezdiğimden olacak, ilk gördüğün kıza aşık olmak gibi ben de ilk gördüğüm takımı tuttum :D

Sdn kurulalı da epey olmuş desene:)

ersinak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çocuk yaşlarımda en büyük kartal başka büyük yok demem için aldığım paraların hatrına KARTAL oldum dolanıyorum ortalıklarda.

Dipnot : Aldığım o paraların kaç yüz mislini harcadığımı biilmiyorum.

FOREVER BEŞİKTAŞ

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
5-6 yaşlarına kadar Fenerbahçeliydim bende :D Ama senesini tam olarak hatırlamıyorum ama o senede Fenerbahçe Vanspora 3-0 yenilmişti bende kızdım Galatasaraylı oldum :D

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Nasıl olduğumu bilmiyorum ama doğuştan galatasaraylıyım :) Babam futbolla ilgilenen bir adam da değil hatta beşiktaşlı ama ben doğuştan gs li olmuşum :D

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Babam Fener'li bende 5-6 yaşlarıma kadar fenerliydim sonra Galatsaray UEFA kupasını aldı ve sokak arkadaşlarımın çoğu galatasaraylıydı bende Galatasaraylı oldum. Takımımla gurur duyuyorum..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Takım Tutkusu yoktu Daha 8 Yaşlarında Filan Hangi Takımlısın Dediklerinde Her Seferinde Farklı bir Takım Söylüyordum . Maçlarda birbirimize Sen ŞuSun Sen Şusun Ben Buyum Diye Yakıştırmalar yapardık . Bende Herkesi GS li bir Furbolcu ismi Koyar Kendimide FB li ismi Koyar Hepsine Karşı Tek Oynardım Gol Atanı Dövüyodum zaten :)

Gerçi O Arkadaşlarda Bende Şimdi Hepimiz Fanatik Fenerbahçeliyiz. (Hatta Bizim Mahallede (en az 50 kişi) Bir İki Çürük yumurtadan Başka[1 BJK'li 5 GS'Li] Herkes Fenerlidir )

Vay be Anılarım Canlandı ne Deli Günlerdi ya Offfffffff Offffffffffff.!

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Abim doğar doğmaz bjk formasını giydirmiş. Bir ara fenere ve gs ye geçiyordum ama çok şükür doğru yola döndük:D:D