Tutku Açık: Herkes haddini bilsin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe Ülker maçında, 3. periyodun bitimine 3 dakika 5 saniye kala hakemlerin faul çalmamasına sinirlenip teknik faul alan ve itirazını sürdürünce oyundan diksalifiye edilen Tutku Açık, karşılaşmanın ardından hakemlerin yönetimine tepki gösterdi.

Tutku Açık, "Hayatımda ilk defa diskalifiye oldum. Benim nasıl sporcu olduğumu herkes biliyor. Madem diskalifiye oldum, böyle kurallar var, aynı itirazları Solomon da yapıyor, Ömer Onan da yapıyor, Mirsad da yapıyor. Lütfen bunlara da aynı şekilde davranılsın. Madem ben diskalifiye oldum, onların 2'şer 3'er kere diskalifiye olması lazım. Biz buraya alın terimizi koyduk. Hepimiz şampiyon olmak için mücadele ediyoruz. Kulübümüzün adını yukarı taşımak için mücadele ediyoruz. Lütfen üst seviye sporcuların, üst seviye kulübün adını kötü durumlara düşürmeyelim. Herkes lütfen haddini bilsin" şeklinde konuştu.

http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?m=1&hid=39180

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben Tutku'yu severim kaliteli oyuncudur. Ama maçı izleyemedim. İzleyenler ne diyor? Haklı mı?

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Bir pozisyondan sonra hakeme itiraz etti, bazı sözler söyledi tv den görüldüğü kadar teknik faul ardından diskalifiye edildi.
Maçın tansiyonu yüksek ama pozisyonda haklı bile olsa daha sakin olması gerekiyordu.