Açılır mı açılmaz mı bilmiyorum ama Kanal d de star da doğanın starın hd ye geçip kanal d nin geçmemesi şaşırtmıştı beni bakalım ne olacak.Muhtemelen ya geçişler tam olmadı yada problem çıktı yörüngede.Fox'u bilmemde star hd açılmaz dogan'ın o.
Açılır mı açılmaz mı bilmiyorum ama Kanal d de star da doğanın starın hd ye geçip kanal d nin geçmemesi şaşırtmıştı beni bakalım ne olacak.Muhtemelen ya geçişler tam olmadı yada problem çıktı yörüngede.Fox'u bilmemde star hd açılmaz dogan'ın o.
Pardon listeye göz atarken göz yanılması yaşadım herhalde 2 oldu bustar doğanın değil doğuş grubunun
Muhtemelen ya geçişler tam olmadı yada problem çıktı yörüngede.Fox'u bilmemde star hd açılmaz dogan'ın o.
honami adlı kişi zaten belirtmişti kardeş senin dediğini.
Ağır işsiziz iş arıyoruzErtelenince ne olacak neden bu kadar sıkıntı ediyorsunuz arkadaşlar. Gören de TV kanali var adamların, zarar edeceklerini zannedeceklerKanallar çekmeyip mağdur edilseniz o zaman haklısınız
![]()
Geçiş şuan iptal ileriki bir zamana ertelendi.ben şimdi anlamadım şuan 4a ya gectik mi yoksa yarın mı gececez?
11054 /30.000 dikey bu frekansı taratin sinyal olmasi lazim.TRT1 HD cekmiyor bende, frekansi da bir türlü yapamadim.
Ayarlarda Türksat 42.0E gösteriyor, ama sinyal yok..
sacma sapan bir baslik ve hic mudahale etmeyen moderatorler..
Düşmesinde ertelensin. Kanalların kalitesinde bi değişim olmayacak, sizin de ne bu yeni uyduya geçme aşkınız?
11054 /30.000 dikey bu frekansı taratin sinyal olmasi lazim.
Uydu aktif değil ondan sinyal alamazsınız.Olmuyor nedense..
Uydu aktif değil ondan sinyal alamazsınız.
http://uydu.turksat.com.tr/UyduFrekans/list.php?f=tv&t=noneTRT1 sinyal veriyordu, ama kanal cikmiyordu. Umarim mevcut kanallari tekrar bulabilirim.
Uydu aktif değil ondan sinyal alamazsınız.
Kanalların kalitesinde bir değişim olmayacak mı? Bilgi sahibi olmadığınız konulara yalan yanlış yorum yapmasanız keşke...!
Hocam sen nerden geldin??? 6 (Trt 1, Trt Haber, Trt HD, Atv, Ahaber, Semerkand) olan fta HD kanal sayısı (Show, Star, Kanaltürk, Beyaz, Kanal A, Bugün, A Spor, Kanal 7, Ülke, TVNet, Fox, Mjc MediaSa alışveriş kanalı) 12 HD kanalın daha eklenmesi ile 18 olacak ki buda yabana atılacak bir rakam değil bu kanallara daha sonra TV8 ve Trt Spor da eklenecek.
Ayrıca Ka ve Ku bantların kapasitesi artarak daha fazla bölgeye yayın yapılacak mevcut SD kanalların yayın kalitesi de artacak (ki bu uydular boşa gönderilmiyor).
Sonuç olarak evet kanalların kalitesinde bir artış olacak hemde çok fazla olacak...