Kalenderadam
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 196
Arkadaşlar tv de kanal listesi gitti usb den yüklemek için güncel sdx dosyası paylaşır mısınız!
Bunun Arçelik için de olanı var mı?TV'nizin markasını bilmiyorum ama şu linke bir göz atın.
Vestel Driver Web Sitesi
Malesef yok.Bunun Arçelik için de olanı var mı?
Hocam internette biraz araştırınca şunu buldum.Arkadaşlar tv de kanal listesi gitti usb den yüklemek için güncel sdx dosyası paylaşır mısınız!
Değerli arkadaşım yardımların için teşekkürler , bu bahsettiğin kanal listesi güncel değildir. Ben şuan için güncel olanının istiyorumTV'nizin markasını bilmiyorum ama şu linke bir göz atın.
Vestel Driver Web Sitesi
Benim paylaştığıma baktınız mı?Değerli arkadaşım yardımların için teşekkürler , bu bahsettiğin kanal listesi güncel değildir. Ben şuan için güncel olanının istiyorum
Sizin uydunun veya tvnin markası nedir?Değerli arkadaşım yardımların için teşekkürler , bu bahsettiğin kanal listesi güncel değildir. Ben şuan için güncel olanının istiyorum
Teşekkürler saygıdeğer arkadaşım.
Rica ederim. Bu arada bu dosyayı hangi programla düzenleyeceksiniz?Teşekkürler saygıdeğer arkadaşım.
Eyer bildiğiniz iyi bir program varsa önermenizi rica ederim fakat NOVA diye bir program var oda pek kullanışlı değil.Rica ederim. Bu arada bu dosyayı hangi programla düzenleyeceksiniz?
Baktım ve ben de sizin de söylediğiniz Nova SatcoDX isimli programı buldum. Programı biraz inceledim. Ben programı kullanışlı buldum.Eyer bildiğiniz iyi bir program varsa önermenizi rica ederim fakat NOVA diye bir program var oda pek kullanışlı değil.
Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim saygılar sevgiler. Bir anda TV astra uydusuna geçti tv kapalı olmasına karşın ne olduysa oldu.Baktım ve ben de sizin de söylediğiniz Nova SatcoDX isimli programı buldum. Programı biraz inceledim. Ben programı kullanışlı buldum.