byndr
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 6
Antalya'da Dokuma bölgesinde 3 yıldır Uydunet abonesiyim. Şimdiye kadar olan bazı kesintiler 5 - 10 dakika gibi bazen olurdu. 1 yıl kadar önce 2 saat kadar sürmüş aradığımda cihaz kapasitesi yükseltmesi yapıldığından olduğunu belirtmeleri üzerine bu gibi durumlarda neden abonelere mail yolu ile bilgi verilmediğini ve bilgi verilmesini istemiştim.
Dün 02/10/2011 pazar günü gece saat 01 sıralarında İNTERNET-KABLO TV- TELEDÜNYA hepsi birden kesildi ve sinyal sabah saat 07:30 civarında geldi. Muhtemelen iyileştirme çalışmasıdır diye hoş karşıladım.
Aynı gün akşam Saat 22:00 civarında ise İNTERNET sinyali kesildi bir hayli bekledikten sonra 23:30 civarı müşteri hiz. aradım. Modemin sinyal almadığını modemde arıza olabileceğini ve sabah 09 da servis gönderilşeceğini beyan etti. Benim modemde. Bugün sabah saat 09:30 sıralarında hiçbir şekilde servis görevlisi falan gelmeden 11.5 saat sonra internet yeniden geldi.
Türksat'ı bu tutumundan dolayı kınıyorum.
BİR GÜNDE 18 SAAT KESİNTİ.
Bu durum aboneye saygısızlıktır.
İyileştirme çalışmasıda olsa abonelere haber vermek bir sorumluluk ve nezaket icabıdır.
Kolluk bende kıllık bende dönemi bitmiştir.
Benim gibi mağdur olmuş abonelerden Türksat'a tepki rica ediyorum.
Dün 02/10/2011 pazar günü gece saat 01 sıralarında İNTERNET-KABLO TV- TELEDÜNYA hepsi birden kesildi ve sinyal sabah saat 07:30 civarında geldi. Muhtemelen iyileştirme çalışmasıdır diye hoş karşıladım.
Aynı gün akşam Saat 22:00 civarında ise İNTERNET sinyali kesildi bir hayli bekledikten sonra 23:30 civarı müşteri hiz. aradım. Modemin sinyal almadığını modemde arıza olabileceğini ve sabah 09 da servis gönderilşeceğini beyan etti. Benim modemde. Bugün sabah saat 09:30 sıralarında hiçbir şekilde servis görevlisi falan gelmeden 11.5 saat sonra internet yeniden geldi.
Türksat'ı bu tutumundan dolayı kınıyorum.
BİR GÜNDE 18 SAAT KESİNTİ.
Bu durum aboneye saygısızlıktır.
İyileştirme çalışmasıda olsa abonelere haber vermek bir sorumluluk ve nezaket icabıdır.
Kolluk bende kıllık bende dönemi bitmiştir.
Benim gibi mağdur olmuş abonelerden Türksat'a tepki rica ediyorum.