Türksat!! 18 Saat Kesinti.. Saygı Lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byndr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Antalya'da Dokuma bölgesinde 3 yıldır Uydunet abonesiyim. Şimdiye kadar olan bazı kesintiler 5 - 10 dakika gibi bazen olurdu. 1 yıl kadar önce 2 saat kadar sürmüş aradığımda cihaz kapasitesi yükseltmesi yapıldığından olduğunu belirtmeleri üzerine bu gibi durumlarda neden abonelere mail yolu ile bilgi verilmediğini ve bilgi verilmesini istemiştim.
Dün 02/10/2011 pazar günü gece saat 01 sıralarında İNTERNET-KABLO TV- TELEDÜNYA hepsi birden kesildi ve sinyal sabah saat 07:30 civarında geldi. Muhtemelen iyileştirme çalışmasıdır diye hoş karşıladım.
Aynı gün akşam Saat 22:00 civarında ise İNTERNET sinyali kesildi bir hayli bekledikten sonra 23:30 civarı müşteri hiz. aradım. Modemin sinyal almadığını modemde arıza olabileceğini ve sabah 09 da servis gönderilşeceğini beyan etti. Benim modemde. Bugün sabah saat 09:30 sıralarında hiçbir şekilde servis görevlisi falan gelmeden 11.5 saat sonra internet yeniden geldi.
Türksat'ı bu tutumundan dolayı kınıyorum.
BİR GÜNDE 18 SAAT KESİNTİ.
Bu durum aboneye saygısızlıktır.
İyileştirme çalışmasıda olsa abonelere haber vermek bir sorumluluk ve nezaket icabıdır.
Kolluk bende kıllık bende dönemi bitmiştir.
Benim gibi mağdur olmuş abonelerden Türksat'a tepki rica ediyorum.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
sen antalyada oturuyorsun ben istanbulun göbeğinde genel merkeze metroyla 20 dakika ve ana cadde oturuyorum ve istanbul ilk alt yapı gecen cadde ben hergün bu sorunu yaşıyorum donma kare kare sinyal kesilmesi 04.07.2011 de abone oldum inanınki 200 defa aramışım türksat dilekce yazdım genel müdürlüğü aradım değeşen birşey yok bin pişmanım aldıma teledünya yı tavsiye etmem arkadaşlar bende FULL HD LED TV teledünyayla baktığımda kanal görüntüleri o kadar berbat ki bende birde uydu canak antenle var HD olmayan yabancı kanalara bakıyorum HD olmayan canak antenin görüntüsü 1000 kat teledünyanın kanalarında ve HD kanalarından daha kaliteli Benden size öneri almayın pişman olursunuz müşteri destek sıfır cözüm sıfır teknik ekib sıfır 15-16 yaşındaki cocukları gönderiyorlar teknik ekib olarak almayın sakın pişman olursunuz

---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:39 ----------

bir de nedense cumartesi pazar günleri evdesin hadi diyorsun süper lig de zevk yok ayaklarımı uzatım alman lige ve la ligaya maclarına bakım nedense her hafta sonu durmadan donma ve sinyal kesilmesi oluyor zaten hafta ici calışan adamlarız tv bakamıyoruz bir hafta sonı bakalım diyoruz onuda bakamıyoruz bu türksar nedeniyle