Evet. Saçmalık. Hemen kilitliyorlar. Bir de bunlara baksalar. Bir sitelere girseler. Zibilyon tane korsan içerik.Cidden saçmalık bu ya. O zaman crack, korsan yardım isteyenlerin konuları neden kilitleniyor?
Evet. Saçmalık. Hemen kilitliyorlar. Bir de bunlara baksalar. Bir sitelere girseler. Zibilyon tane korsan içerik.Cidden saçmalık bu ya. O zaman crack, korsan yardım isteyenlerin konuları neden kilitleniyor?
Cidden saçmalık bu ya. O zaman crack, korsan yardım isteyenlerin konuları neden kilitleniyor?
Deep Web'e hoş geldiniz. ?Forumun bu bölümü deep web gibi bir şey.
Hoş buldum.Deep Web'e hoş geldiniz. ?
Sırf bu konu hakkında soru sordum diye gereksiz tartışma raporu almıştım.Deep Web'e hoş geldiniz. ?
Hoşbulduk.Deep Web'e hoş geldiniz. ?
Ne gereksiz rapormuş.Sırf bu konu hakkında soru sordum diye gereksiz tartışma raporu almıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hoşbulduk.
Bu konu korsana girmiyor mu diye sormuştum daha sonrada bir kişi sürekli bir tartışma çıkarmaya çıkarıyordu bende benim söylediğim gayet anlaşılır bu konu korsana girip girmediğini bilmiyordum ondan o soruyu sordum tartışmayı bitirebilir misiniz dedim o kişi hala tartışmayı devam ettirince bana ceza puanı geldi.(Büyük ihtimal)Ne gereksiz rapormuş.