Özgür39
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
pro_xerox@hotmail.com Bende davetiye alabilirmiyim ? Teşekkürler.
Hiç güleceğim yoktu
Poyraz efendi buradaki yorumumu okumuş ve anlaşılan ''LAN DANGALAK'' sözüme çok alınmış olacak ki,
SDN'ye şikayet etmiş, SDN de uyarı cezası olarak bir süreliğine üyeliğimi askıya almış, evet haklılar çünkü bir hakaret var, ama ben yinede yazdıklarımın arkasındayım,
Pişmanmıyım ? ASLA...
İşte kurumsallaşmış siteler böyledir, SDN bir süre üyeliğimi askıya alarak beni cezalandırdı.
Peki Türknova ve Poyraz35 efendi adlı yöneticisi ne yapmış ?
Buraya yazdıklarım zoruna gitmiş olacak ki , Türknova'da kadimdost rumuzlu bir üye hiç var olmamış şekilde, üyeliğimi mesajlarımı silmiş ve aşağıdaki resimde görünen notu düşmüş .
Ha çok ta Tınnnn torrent programını Pc'den sileli neredeyse bir yıl olmuş ,
niyemi yazıyorum? kepazeliğinizi cümle alem görsün , okusun ve ibret alsın diye...
Kıssadan hisse;
Torrent siteleri bügün varlar , yarın yoklar , kendinizi yıpratmayın zamanınızı ve paranızı daha iyi şeyler için harcayın.
HOŞÇAKALIN...
Eleştirmeden ÖNCE ki halim
Ekli dosyayı görüntüle 19507
Eleştirdikten SONRA ki halim
Ekli dosyayı görüntüle 19505
Yazdıklarının altına imzamı atarım ,
torrent siterini bende bıraktım verdiğim emeğime yazık, aynı sizin başınıza geldiği gibiemeklerim ÇÖPE gitti , kendinizi savunma hakkınız yok , kendinizi doğal olarak savunmak istiyorsunuz ,onuda siteye erişiminizi her türlü yolla engelleyerek yapıyorlar,
bu tür forumlarların ve sitelerin yöneticilerini ,egolarını tatmin etmeye çalışan
veletlere değilde,
daha profesyonel yöneticilere bırakmadığı sürece ,
dünyaya Türkiye'den adam akıllı forum sitesi çıkmaz ,çıkmayacakta.
Film ve dizleri artık bende LİMİTSİZAMCA'dan indiriyorum.
Sende hoşçakal ve kendine iyi bak...