Turknova.net Davetiye Dağıtımı

sedan1983

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb arkadaşlar Turknova.net'i yeni keşfettim, elinde davetiye olan varsa bana da gönderirse çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

maxol1122@yahoo.com

ifanefe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Davetiye Arıyorum Atabilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.
ifanefe@gmail.com

ihkgs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turknova uyeliği için davetiye alabilirmiyim bende ihkgs@hotmail.com teşekkürler....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Usta fazla davetiyen varsa benide davet edersen çok memnun olurum.. ihkgs@hotmail.com teşekkürler....

deprex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizimde bi davetiye işi vardı :D

erdialtink@gmail.com şimdiden teşekkür ederim.

eurobattle231

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeter ya yeter ben de istiyorum artık şu güzide siteye girmek anasayfaya girip dönmek değil ayakkabıyı çıkartıp mütevazi şekilde içeri girmek istiyorum yok mu buyur edecek bi misafirperver elimiz de boş gelmeyiz yaptırırız uploadlarımızı varsa bi freeleechinizi ikram edersiniz yoksa ben gene kasarım ratio ulan alın alınn davetiye istiyom gel beni all gell beni all Allah rızası içinn turknovaaa eurobattle231@gmail.com

umutt86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba bana da gönderirseniz sevinirim elimde arana tr, ultra-torrent, Cw, mevcut gönderen arkadaş isterse yardımcı olurum. umutt86@gmail.com Teşekkürler.

huseyin32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her şeyden önce bu düşünceli davranışından dolayı çok sağ ol.
huseyin_ak1235@hotmail.com adresim bu lütfen bana da bir davetiye gönder...
ALLAH'a emanet ol.

Bana yazdığın sitelerin davetiyelerini gönderebilirsen çok sevinirim. Adresim huseyin_ak1235@hotmail.com
gönderemezsen de sağ ol...

tozel03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayırlı akşamlar arkadaşlar öğrencilerim için çizgi film indirmek istiyorum. rica etsem turktorrent ya da turknova davetiyesi gönderebilir misiniz?
tugceozell@gmail.com
şimdiden teşekkür ederim

derlemeler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım Turkova üyeliği olan yok sitede ? Kimsede Yokmu gercekten zamunda üyeligi verebilirim yada cw ye davet kodu...

luiszivo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 adet davetiyem var isteyen ulaşabilir bana

yeter ya yeter ben de istiyorum artık şu güzide siteye girmek anasayfaya girip dönmek değil ayakkabıyı çıkartıp mütevazi şekilde içeri girmek istiyorum yok mu buyur edecek bi misafirperver elimiz de boş gelmeyiz yaptırırız uploadlarımızı varsa bi freeleechinizi ikram edersiniz yoksa ben gene kasarım ratio ulan alın alınn davetiye istiyom gel beni all gell beni all Allah rızası içinn turknovaaa eurobattle231@gmail.com

yolladım kkardeşim :)