• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Turknova.net Davetiye Dağıtımı

uzmanium

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebook sayfasını beğendim ve buradaki nickimi yazdım. uzmanium @ gmail.com davetiye gönderir misiniz?

arogorati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar banada http://www.arena-tr.com/ http://www.turknova.net/ üyelik için davetiye kodu gönderirmisiniz. şimdiden gönderen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Saygılar...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar banada turknova ve arena-tr davetiye kodu gönderirmisiniz saygılar...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hayatboyusaglik@mynet.com adresine davetiye kodu gönderirseniz çok sevinirim. saygılar... turknova ve arena için

onur_1399

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türknova davetiyesi yollayana türkdepo , türktorrenteu,torrent alem,trackerturk v.b sitelerde davetiye gönderilir atitbokyi@gmail.com şimdiden teşekkürler babanızın dedenizin hayrına yollayın

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Türknova davetiyesi yollayana türkdepo , türktorrenteu,torrent alem,trackerturk v.b sitelerde davetiye gönderilir atitbokyi@gmail.com şimdiden teşekkürler babanızın dedenizin hayrına yollayın
yakala kardeş gönderiyorum türkdepo davetiye alabilirim fazladan varsa yoksa önemli değil

edit. gönderildi mail adresini kontrol et

hikmetacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende davetiye yolluyabilirim göndereceğiniz site ratio sorunu yaratmasın varsa öyle site onda davetiye yollayın sadece türkçe dublaj flim indirmek için kullanacağım 720 p 1080p

byjackep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Türknova davetiyesi veren arkadaşa, Arena-tr davetiyesi gönderebilirim isterse. ÖM olarak atarsanız kayıt linkini sevinirim. Eğer isterseniz yabancı sunucu davetiyesi de vardır elimde.

todays

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Varsa birtane de ben alabilir miyim ? Karşılığında dileyen olursa bittürk ve türktorrent davetiyesi verebilirim.

matchless__life@hotmail.com
** Dikkat: mail adresinde arada çift alt tire mevcuttur.