Turknova.net Davetiye Dağıtımı

the search

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
davetiyeleriniz gelmediyse spam kutusuna gereksiz kutusuna bakmalısınız ve davetiyelerin zamanı var 5 gün içinde kullanılmassa iptal oluyor

the search

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Sürekli Kaynak olabileceğimin garantisini verebiliyorum. Davetiye alırsam sevinirim.
mesutcadde@hotmail.com
gönderildi bol paylaşımlı günler TheSearch
davetiyeleriniz gelmediyse spam kutusuna gereksiz kutusuna bakmalısınız ve davetiyelerin zamanı var 5 gün içinde kullanılmassa iptal oluyor

burada istekte bulanan herkese davetiyeleri gönderildi lütfen gereksiz/spam kutunuza bakmayı unutmayın gönderipde gönderildi yazamadıklarımız var herkesin davetiyesi mail kutusunda iyi akşamlar

CanneL33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

burada istekte bulanan herkese davetiyeleri gönderildi lütfen gereksiz/spam kutunuza bakmayı unutmayın gönderipde gönderildi yazamadıklarımız var herkesin davetiyesi mail kutusunda iyi akşamlar

spamı da kontrol ettim gelmedi davetiye

uykusuz66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir davetiyede ben alabilirmiyim uyesi oldugum türkdepo.biz e giremiyorum paylasımlarım ıyıdır 4 ayda 250 gb paylasımım var ben uye olupta kacanlardan degılım uykusuz666@hotmail.com banada gönderirmisin sayfanı begendim ve nickimi yazdım

lordwater

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leechturk daveti ihtiyacım var karşılık olarak turknova ve torrent-ultra daveti verecem.

castiel84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana da bir davetiye gönderirsen sevinirim castiel84bg@gmail.com

the search

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bende alabilir miyim? sergenyapim@gmail.com . Teşekkürler.
yollandı gereksiz/spam kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın bol paylaşımlı günler TheSearch

gönderildi spam kutunuzu kontrol edin bol paylaşımlı günler TheSearch

Üstad banada ulaşmadı davetiye spamı da kontrol ettim
gönderdim ve tekrar deniyorum daha önce kullanılmış uyarısı alıyorum tekrar kontol edin lütfen

merhabalar.
bi tane de ben alabilir miyim.
mttoprak@hotmail.com
sanırım üye oldunuz daha önce kullanılmış hesab uyarısı aldım

slm davetiye alabilirmiyim ahmet_dursun60@hotmail.com
şimdiden tşk.
gönderildi spam kutunuzu kontrol ediniz bol paylaşımlı günler TheSearch

gönderildi spam kutunuzu kontrol edin bol paylaşımlı günler

Merhabalar varsa bir davetiyede ben alabilirmiyim.Teşekkürler şimdiden
grafiray@gmail.com

merhabalar bana çok acil davetiye gerekli.Teşekkürler
tc4406@hotmail.com

rica etsem davetiye gönderebilirmisin?indirip kaçanlardan değilim seed ederim dostum... agoodbot@yahoo.com
gönderildi spam kutunuzu kontrol edin TheSearch

gönderildi

bende bir davetiye alabilirmiyim teşekkürler kertunc@hotmail.com

bir davetiyede ben alabilirmiyim uyesi oldugum türkdepo.biz e giremiyorum paylasımlarım ıyıdır 4 ayda 250 gb paylasımım var ben uye olupta kacanlardan degılım uykusuz666@hotmail.com banada gönderirmisin sayfanı begendim ve nickimi yazdım
gönderildi spam kutunuzu kontrol edin TheSearch

the search

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
bende bir davetiye alabilir miyim akyasar@gmail.com
gönderildi Spam kutunuzu kontrol edin TheSearch

bana da bir davetiye gönderirsen sevinirim castiel84bg@gmail.com
gönderildi Spam kutunuzu kontrol edin TheSearch

şimdiye kadar buraya mesaj yazan herkese davetiye yollandı ancak davetiyesi spam kutusuna düşen ve kullanamayan arkadsların davetiyleri 5 gün için iptal oluyor ve gelmedi diyen arkadslara tekrar yollamayı denedim ancak önceden kullanıldıgı uyarısını aldım ve gönderildi mesajı atmadıgım bazı adreslere türknovadaki diger arkadslar davetiye yolladı TheSearch