Türknet'ten Millenicom'a Geçiş

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Türknetteki internet kesintilerinden bıktım. Bu nedenle Millenicom'a geçeceğim. Ben Milleni'ye başvurunca direkt olarak türknetteki kaydım kapanıyor mu? Yoksa önce türknetten ayrılıp sonra mı başvuracağım?
Bir de davet kodu olan biri gönderebilir mi?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Türknetteki internet kesintilerinden bıktım. Bu nedenle Millenicom'a geçeceğim. Ben Milleni'ye başvurunca direkt olarak türknetteki kaydım kapanıyor mu? Yoksa önce türknetten ayrılıp sonra mı başvuracağım?
Ara sor kapanıyor diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Davet kodu
ECBC9CE0

M

Murat Burç

SDN Okuru
Tamam arayayım. Peki Millenicom'da kayıt harici müşteri hizmetleri var mı? Yoksa türknet gibi mi?

Teşekkürler.
Var ben bir tek taşınırken nakilde problem yaşadım. Millenicomdu iki evde de Altyapı da değişiyordu (VDSL'den fibere) 20 gün bekledim ama yanlış adres alma gibi durum oldu ki I istisnaydı.

Turk Telekom adslden Türk Telekom vdsl altyapısında sözleşmenin gelip imzalanması dahil 7 gün falan sürdü. Vdsldeyken problem yaşamadım.

Fiberdeyim şimdi. Türk Telekom fiber hizmeti millenicom veriyor onda da memnunum.

Tamam arayayım. Peki Millenicom'da kayıt harici müşteri hizmetleri var mı? Yoksa türknet gibi mi?

Teşekkürler.

Buradan kayıt olurum siz de faturayı ödediyseniz.
Faturayı ödediyseniz derken?
Bu kodla kaydolursan (telefonla arayıp kayıt olurken kodu söylemen lazım) bana ve sana 1 ay bedava internet veriyorlar.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sizin kendi fatura borcunuz olmaması lazım. Yoksa olmuyor diye biliyorum. Ben zaten türknet kullanıyorum şuan bekleyebilirim kurulumu.
Son ödeme tarihini geciktirmeden ödüyorum ben faturalarımı. Valla ister söyle ister söyleme. Beleş internet kullanırız söylersen dediğim gibi.
Memnunum ama bana taahhütlü paket yaptılar fiberde. Vdslde taahütsüzdü. İnternetten memnunum diye taahhüt işini kaşımadım fiberde yoksa ateş püskürürdüm. O detayı iyi sor taahhütsüz paket istiyorum diye bastır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yok kusura bakmayın. Sadece söylemiş olayım dedim. Taahhütsüz yapacağım zaten taahhütlüyse yok vazgeçtim der telefonu kapatacak gibi yaparım hemen o zaman taahhütsüz olsun derler. 10/10 taktik
İnşallah problemsiz kullanırsın. Altyapı bakır mı fiber mi? Bakırsa ev ve altyapı eskiyse bir iç tesisata da baktır bir ara. Binanın dışındaki ankesöre de. Benim ankesör baya dağınıktı ama problem olmuyordu yine de problem olursa baktırmak lazım.