Türk telekomdan millenicoma geçiş süreci

Brt.17

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Millenicom'a geçmek istediğimde ilk önce Türk Telekom'u mu arayıp iptal ettireceğim yoksa direkt Millenicom'u arayacağım onlar mı devam edecekler işlemlere? Bir de geçtiğimde kurulum falan yapacaklar mı yani ankastre kutusuna falan bakacaklar mı? Yeni kablo bağlayacaklar mı yoksa direkt internet eskisinden devam mı edecek? Bir de engellilere özel kampanya bulunuyor mu bulamadım da?

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Direkt millenicom u arayıp onlara iptal yapıp yapmadıklarını sorun. Bildiğim kadarıyla kendileri yapıyorlardı.
Engellilere özel kampanya türknette var.

Brt.17

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Direkt millenicom u arayıp onlara iptal yapıp yapmadıklarını sorun. Bildiğim kadarıyla kendileri yapıyorlardı.
Engellilere özel kampanya türknette var.
Şuan türk telekomda tahahhutum var o yüzden nasıl olacağını bilmiyorum yine millenicom mu bakacak o işlemlere ve ben cayma bedelini nasıl ödeyeceğim ?

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Şuan türk telekomda tahahhutum var o yüzden nasıl olacağını bilmiyorum yine millenicom mu bakacak o işlemlere ve ben cayma bedelini nasıl ödeyeceğim ?
Taahhüt varsa siz türk telekom ile anlaşın. Türknet ve kablonet belirli bir kısmını ödüyordu.

Anomali bebe

Asistan
Reaksiyon puanı
89
kablo Değişim olmaz ben ilk internet bağlatır ken kablo bağlamış lardı o duruyor yanı kablo değiştirmeye gerek yok ama iç hatta birşey diyemem