abrooke139
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 31
Ben yaklaşık 10-11 aydır kullanıyorum.Hattım 75 destekliyor ama 35 mbps veriyorlar.Sükür hiç bir sorun yaşamadım.Ne takılma ne kesinti...1000 dk telefon hakkı da az değil.Aktif telefon kullanıyorsanız çok iyi.Bu fiyata hizmet sunabilen tek firma da Türknet bence.Tabi benim bulunduğum yer çok yüksek katlı ve kalabalık binaların olduğu bir yer değil.Bu yüzden civarımda nete yüklenme oranı fazla olmayabilir.Eğer sorun yaşarsam da nelerle karşılaşabilirim ( müşteri hizmetleri açısından ) bilemiyorum.
---- Mesajlar birleştirildi ----
).
Aynı sınırsız tarife netspeed de 85 TL dikkatinizi çekerim.Üstelik netspeed de telefon hakkı da yok.Ha konuyu açan arkadaş aylık 200 gb dan fazla kullanmayacaksa bilemem.Belki online oyun falan! Sonuçta netspeed hiper 200 de 200 gb akn sonrası 24 mbps ye düşüyor ( gece hariç tabi
---- Mesajlar birleştirildi ----
75 varken 35mbps hız alacaksın.
).
Aynı sınırsız tarife netspeed de 85 TL dikkatinizi çekerim.Üstelik netspeed de telefon hakkı da yok.Ha konuyu açan arkadaş aylık 200 gb dan fazla kullanmayacaksa bilemem.Belki online oyun falan! Sonuçta netspeed hiper 200 de 200 gb akn sonrası 24 mbps ye düşüyor ( gece hariç tabi
Son düzenleme: