Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende arastırdım gecmeyi de dusundum internette cok sikayet eden de var memnun olanda,ben tam aradım aboneliği başlatacakken kredi kartı mecbur dediler yoksa yapamıyoruz bende iptal ettirdim,kredi kartı mecburi ve kredi kartı üzerine aylık 60 liralik bloke koyuyorlar bu sekilde abonelik baslatıla biliyor,eğer kullanan arkadaslar varsa bizleri de bilgilendirirler
Uydunet her lokasyonda olmuyor maalesef. ADSL/VDSL gibi hizmetleri alacaksan bunları alt yüklenicilerden alma. Türk Telekom en son ne veriyorsa onlarda onu verebilir.
Bulunduğum lokasyonda superonline adsl 16'ya kadar kullanıyordum. Hat değerlerim fena değil. Türk Telekom VDSL'e geçtim şu an. Herhangi bir sıkıntı yok. Bulunduğunuz lokasyonun alt yapısı ile ilgili. İki hizmet sağlayıcısından da memnunum.
Modem'i bağlamaya kimse gelmedi mesaj ile kod attılar bağlayamadık teknik servisi aradık 1 saat ulaşamadık en son binada elektrik ile ilgili sorun vardır dediler teknik servis göndermediler en son elektrikçi çağırttık kendimiz yaptık. Müşteri hizmetleri hiç ilgilenmiyor ve ulaşmak zor. Ve internet hızı 32 mbs felan değil 8 mbs en yüksek gördüğüm ben sorunlar yaşadık hala yaşıyorum. 1 hafta önce aldım.