TürkNet Pişmanlıktır.

Bu konuyu okuyanlar

ce.sami.demir

Öğrenci
Katılım
26 Kasım 2020
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
1
Puanları
1
Yaş
34
turknet-logo.png
Arkadaşınızı Getirin, Bir Ay Ücretsiz İnternet Kazanın!

TurkNet’e arkadaşlarınızı davet edin, gerçekleşen her yeni abonelik için siz de, arkadaşınız da bir ay ücretsiz Özgür İletişim kullanım hakkı kazansın. Üstelik katılım sınırı yok, ne kadar çok arkadaş, o kadar çok ücretsiz kullanım hakkı!

Arkadaşını Getir Kampanyasına Nasıl Katılabilirim?

- Bir arkadaşınızdan ya da sosyal medyadan davet kodu bulun.
- Bulduğunuz kodun linkine tıklayın ve TurkNet’e internet üzerinden abone olun
- Telefonla abone olmak için 0850 288 80 81’i arayın, temsilcimizle kodu paylaşın.
- İnternet hizmetiniz açılsın ve TurkNet kullanmaya başlayın.

Kampanya Şartları :
  • Kampanyadan kazandığınız hediye ayı kullanabilmeniz için davetinizi kabul eden arkadaşlarınızın TurkNet’li olduktan sonra ilk çıkan kısmi ve tam ay faturalarını ödemeleri, sizin de bize fatura borcunuz olmaması gerekiyor. Arkadaşlarınızın ödeme durumunu Online İşlemler’den takip edebilirsiniz!
  • Davet edilen abone, aynı adres için kampanyadan 24 ay boyunca bir kez yararlanabilir. Farklı adresler için 24 ay süre kısıtlaması uygulanmaz. Özgür İletişim Paketi satın alan tüm aboneler tercih ettikleri kadar arkadaş davet edebilecektir.
  • Kazanılan indirimler bir sonraki fatura döneminde yansıtılır. İndirimin hak edildiği ve yansıtılacağı fatura dönemi içerisinde aboneliğin naklin gerçekleşememesine bağlı fesih dahil herhangi bir nedenle fesholması halinde indirim hakkı kaybolur.
  • Tek seferde 100 kişi davet edilebilecektir.
  • Kampanya 31.01.2019 tarihine kadar geçerlidir.
  • Arkadaşını Getir kampanyası, aboneliğin başlatılacağı zaman yürürlükte olan paketler için kullanılabilir.
  • Arkadaşını Getir kampanyası yürürlükte olan farklı bir kampanya ile birleştirilemez.
  • Arkadaşını Getir kampanyası başladığı tarihten sonra mevcut aboneliğini iptal ettiren aboneler, 24 ay boyunca arkadaşını getir kampanyasına katılamaz.
Not : Söz konusu başlığımızda mesaj içeriğinizden sonra tekrar spam mesaj olmaması sebebi ile sadece sizin için yazıma kapanacaktır. Diğer konu üzerinde çok fazla kirlilik olması sebebi ile sistemimizden kaldırılmıştır. Bilgilerinize.



TurkNet Büyük Bir Pişmanlıktır!!!





TurkNet aboneliği düşünenler. Ben TurkNet e başvuru yapacağıma internetsiz kalmayı tercih ederim. Hayatımda gördüğüm en kötü firmalardan. Kriz geçirmek ve stres sahibi olmak istiyorsanız buyurun alın. O kadar mağduriyet ettiler ki saya saya bitiremem. 07.11.2020 'de başvuru yaptık. 2-7 günde internet başvurusu yaparız dediler. 9-10 günde interneti bağlayamadılar.

Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorsun. Başvuru İptali için 17.11.2020 'de iptal dilekçesini mail ile istedikleri için gönderdim. Ayrıca online sistemden de iptali istedim. Aynı günde "İptal Talebiniz Başarıyla Alınmıştır" diye mail gönderildi. Telefon ile de özellikle aradım iptal etmek istiyorum diye. Yeni firmalara başvuru da yaptığımda devamlı ret cevabı aldım. Günler sonrasında da TurkNet iptal edilmediğini öğrendim ve halada iptal edilmemiş. Telden sadece yeni abone kaydından firmaya ulaşabiliyoruz. Müşteri hizmetlerine kesinlikle ulaşamıyorsun. 19 güne yakın beni mağdur ettiler. Tüketici Hakları'na da şikayet düşünüyorum.



KESİNLİKLE TURKNETTEN UZAK DURUN!!!



BAŞKA KİMSE MAĞDUR OLMASIN
 
Son düzenleyen moderatör:

Alper Yüksel

Doçent
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
668
Reaksiyon puanı
309
Puanları
63
Yaş
23
Turknet evet bu konularda sıkıntılı fakat interneti sağlarken herhangi bir sorun görmedim vadettiği her şeyi veriyor
 
Katılım
30 Kasım 2020
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
8
Puanları
3
Yaş
28
Kesinlikle Turknet'e bulaşmayın. Abone olması bir dert ayrılması bir dert. Altyapınızı YAPA'ya dahil ederlerse bir daha başka operatöre geçiş yapamıyorsunuz. Hattı iptal edip yeni hat başvurusu yapmanız gerekiyor. Portunuz gidiyor yani.
 

Yasiin

Dekan
Katılım
23 Haziran 2020
Mesajlar
5,167
Reaksiyon puanı
3,968
Puanları
113
İlginç, ilk aboneliğimde iptal dilekçesi faksladığım da 7 gün geçmeden iptal ettiler. Daha sonra tekrar bağlattım pazartesi başvuru yaptım cuma günü öğlen internetim gelmişti. İlginç.
 
Üst